Sarıkamış’tan Doğu Karadeniz ve Batum turları yoğun ilgi görüyor

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Doğu Karadeniz Batum turları son günlerde oldukça ilgi görüyor. Oganizatörlerin düzenlediği turlara katılım oranları gün geçtikçe artıyor.İlçede hizmet veren ve aynı zamanda 4 yıldır organizatörlük

Kars 9.05.2019 13:52:51 0
Sarıkamış’tan Doğu Karadeniz ve Batum turları yoğun ilgi görüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Doğu Karadeniz Batum turları son günlerde oldukça ilgi görüyor. Oganizatörlerin düzenlediği turlara katılım oranları gün geçtikçe artıyor.

İlçede hizmet veren ve aynı zamanda 4 yıldır organizatörlük ile uğraşan Muhammet Ali Koçak son günlerde turlarda daha çok yoğunluk olduğunu dile getirdi.

Koçak, “Tura katılan misafirlerimize çok cüzi miktarlarla Karadeniz turları, Güneydoğu turları ve bunların yanı sıra yakın sınır bölgesi olan yurt dışı turları ile oluşturduğumuz kadromuz ile güzel organizasyonlar başardık. Tabi ki bunu her şeyi ile yasal olarak yapmayı ihmal etmedik. Tabi son günlerde turlarımız daha çok ilgi görmeye başladı. Ramazan Bayramı sonrası yeni rotasyonlar yapacağız. Tura katılan misafirlerimiz doyasıya eğleniyorlar halay çekiyorlar. Hafta sonları Cuma akşamı Sarıkamış’tan hareket ediyoruz Pazartesi sabah dönüyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR