Kars Milletvekili Ahmet Arslan devreye girdi

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın girişimleriyle üniversite yolunun kaldırımları yapılıyor.Önceki dönem Kars’ın bağlantı yolları, Faikbey Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi’nin kaldırım ve yollarının yapan Karayolları 18. Bö

Kars 13.05.2019 11:04:05 0
Kars Milletvekili Ahmet Arslan devreye girdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın girişimleriyle üniversite yolunun kaldırımları yapılıyor.

Önceki dönem Kars’ın bağlantı yolları, Faikbey Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi’nin kaldırım ve yollarının yapan Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü, şimdi de her gün binlerce öğrencinin ve vatandaşın kullandığı Kafkas Üniversitesi’ne giden Turan Çelik Caddesi üzerindeki yaya kaldırımları baştan aşağı yapıyor.

Gerek bakanlığı döneminde ve gerekse milletvekilliği döneminde Kars’ta birçok projeyi hayata geçiren ve birçok projenin de tamamlanmasını sağlayan AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, karayolları ağına aldırttığı Kafkas Üniversitesi’nin de hem kampüs yol ve kaldırımlarını, hem de Turan Çelik Caddesi’nin kaldırımlarını karayolları ekiplerince yapılmasını sağladı.

Bir önceki dönem Belediye Başkanlığı’nca kaldırımları sökülerek bırakılan Kafkas Üniversitesi Turan Çelik Caddesi milletvekili Arslan’ın girişimleriyle yapılarak vatandaşların kullanımına açılacak.

“Öğrenciler memnun”

Uzun zamandan beri bozuk kaldırımlarda yürüdüklerini ifade eden Kafkas Üniversitesi öğrencileri kaldırımların yapılmasıyla çamura batmaktan kurtulduklarını belirttiler.

Üniversite yolu kaldırımlarının yapılmasının kendilerini mutlu ettiğine dikkat çeken öğrenciler, “İki yıldır kaldırımlarımız söküldü. Bir türlü yapılmadı. Şuanda kaldırımlarda karayolları ekipleri çalışıyor. Çok memnun olduk. Çünkü kaldırımları sürekli kullanıyoruz. Ancak bozuk kaldırımlarda yürürken zorlanıyorduk. Kaldırımların yapımında emeği geçenlere teşekkür ederiz” dediler.

Öte yandan Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce yapımına başlanan Kafkas Üniversitesi Turan Çelik Caddesi’nin kaldırımlarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Çok sayıda ekibin çalıştığı bölgede yapılan kaldırımlar vatandaşların da yüzünü güldürdü.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR