Başkan Çalkın’ın “Anneler Günü” mesajı

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Adem Çalkın, yayımladığı mesajında, “Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğ

Kars 12.05.2019 13:38:03 0
Başkan Çalkın’ın “Anneler Günü” mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Adem Çalkın, yayımladığı mesajında, “Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, bizleri dünyaya getiren ve iyi bir şekilde yetişmemizi sağlayan en değerli varlığımızdır. Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır” dedi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir. Cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR