Karaman’da tren garı ve otobüs terminali sessizliğe büründü

KORONAVİRÜS İLE MÜCADELEDE ALINAN TEDBİRLER DOĞRULTUSUNDA ŞEHİRLER ARASI SEYAHATLERİN KISITLANMASIYLA KARAMAN'DA DA TREN GARI VE OTOBÜS TERMİNALİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ.

Karaman 29.03.2020 13:40:15 0
Karaman’da tren garı ve otobüs terminali sessizliğe büründü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Korona virüs salgını ile mücadelede alınan tedbirler doğrultusunda şehirler arası seyahatlerin kısıtlanmasıyla Karaman’da tren garı ve otobüs terminali sessizliğe büründü.

İçişleri Bakanlığının korona virüsle mücadele kapsamında aldığı tedbirler doğrultusunda şehirler arası otobüs ve toplu ulaşım araçları ile seyahatler valilik iznine bağlandı. Dün saat 17.00 itibariyle uygulanmaya başlayan karar doğrultusunda valilik izni almayan vatandaşlar, bulundukları şehrin sınırları dışına çıkamayacaklar. Ancak hasta olup tedavi için farklı bir ile sevk edilenler, birinci derecede yakını vefat edenler ve bulundukları ilde kalacak yeri olmayan kişiler, Seyahat İzin Kurulu’nun iznine bağlı kalacaklar. Alınan tedbirlerin uygulamaya geçmesiyle birlikte dün akşam saatlerinde Karaman’da tren garı ve otobüs terminali boş kalarak sessizliğe bürünürken firmalar da bürolarını kapattı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR