Ramazan eğlenceleri Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi ile devam etti

Karabük Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen ramazan eğlenceleri Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi’nde devam etti.Etkinliğe, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Be

Karabük 13.05.2019 11:29:38 0
Ramazan eğlenceleri  Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi ile devam etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Karabük Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen ramazan eğlenceleri Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi’nde devam etti.

Etkinliğe, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Karabük Belediyesi Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci ile çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.

Karabük Belediyesi, ramazan ayının gelmesiyle birlikte farklı organizasyonlarla vatandaşları bir araya getiriyor. Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi’nde düzenlenen programda Karabük Belediyesi Kent Orkestrası’nın sunduğu müzik ziyafeti büyük beğeni alırken, yarışmalarda ise miniklerin yanı sıra gençler de birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Etkinliklere katılanlara Karabük Belediyesi tarafından eski ramazanların vazgeçilmesi olan pamuk şeker, patlamış mısır gibi çeşitli ikramlar sunuldu. Geç saatlere kadar devam eden program çocuklar için düzenlenen çeşitli eğlenceler, oyunlar ve yarışmalar ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR