İç Çamaşırı Markaları Nelerdir

Geçmişten günümüze giyim sektöründe oldukça büyük öneme sahip olan iç çamaşırları şimdilerde birçok marka tarafından üretilmektedir.

Kadın Aile 29.08.2020 20:05:15 0
İç Çamaşırı Markaları Nelerdir
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçmişten günümüze giyim sektöründe oldukça büyük öneme sahip olan iç çamaşırları şimdilerde birçok marka tarafından üretilmektedir. Kendi tarzlarına göre çeşitlenerek üretim yapmakta olan bu markalar fiyat ve kalite olarak da birbirlerinden ayrılmaktadır. Bu sektörde faaliyet göstermekte olan iç çamaşır markaları arasında oldukça eski kökene sahip olan KOM, Doreanse, Pierre Cardin, MerrySee, Emay , Erdem, Ay-Yıldız, Penti  gibi markalar yer almaktadır. Bu iç çamaşırı markaları sektörün en iyileri arasında yer almakta ve ürettiği ürünlerin kalitesi ile yıllardır ayakta durmayı başarmaktadır.

Dünyaca Ünlü İç Çamaşırı Markaları

Dünya üzerinde bu alanda ün yapmış olan iç giyim markaları da yer almaktadır. Bu markalara ait ürünler özel tasarımlar olarak üretilmekte ve kalitesinden asla ödün vermemektedir. Bu markalar arasında yer alan Carine Gilson Belçika kökenli bir markadır. El yapımı iç çamaşır modelleri ile ünlü bir markadır. Guia La Bruna genç kızların giyim tarzına yönelik üretim gerçekleştirmekte olan bir marka çeşididir. Dünyaca ünlü tüm çamaşır markalarına ve kadın iç giyim ürünlerine göz atmak için
internet sitesinden yararlanabilirsiniz


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR