Highlighter Nedir Ne İçin Kullanılır?

Bazı kadınları görürüz yüzleri ışıl ışıldır. O ışıltıyı görüp özenmemek mümkün değildir. Televizyonlarda, reklamlarda gördüğümüz sanatçıların albenili ciltleri bayanları mest etmektedir.

Kadın Aile 1.03.2020 15:41:59 0
Highlighter Nedir Ne İçin Kullanılır?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bazı kadınları görürüz yüzleri ışıl ışıldır. O ışıltıyı görüp özenmemek mümkün değildir. Televizyonlarda, reklamlarda gördüğümüz sanatçıların albenili ciltleri bayanları mest etmektedir. Eminiz ki bütün bayanlar aynı ışıltılı cilde sahip olmak isterler.Highlighter, yüzde doğal bir görünüm ve parlaklık veren bir üründür. Birçok hanım highlighter kullanmadığında makyajının tamamlandığını hissetmez.

Aydınlatıcı bu ürünü kullandığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yumuşak ve kremsi bir dokuya sahiptir. Farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Renk tercihi yaparken cilt tonunuzu dikkate almalısınız. Stick, toz ve likit türleri bulunmaktadır. Tercihe ve kullanım rahatlığınıza göre likit, toz veya stick aydınlatıcılardan birini kullanarak aradığınız parlak görünümü elde edebilirsiniz.

Highlighter Seçimi ve Kullanımı

Cilde canlılık, parlaklık ve ışıltı katan Highlighter, farklı renk çeşitliliğinde üretilmektedir. Doğal bir ışıltı elde edebilmeniz için ten rengine uygun tonu bulmanız gerekecek.

  • Beyaz renkte cildi olanlar sedef ve gümüş tonları
  • Buğday tenliler; altın ve şeftali tonlarını
  • Esmer tenliler; altın ve pembe tonlarını seçerek aradıkları parlaklığı ve güzelliği yakalayabilir.

Kuru ciltlerde daha doğal bir görüntü oluşturan aydınlatıcılar yağlı ve karma ciltlerde biraz daha parlak durmaktadır. Highlighterlar yapıları ve pigmentasyonları ile farklı olarak üretilir. Farklılıkları dikkate alınarak kullanmalısınız. Aydınlatıcılar, makyajın en son dokunuşlarıdır. Doğru fırça ile doğru vuruşları gerçekleştirdiğinizde harika sonuçlar elde edersiniz. Ürünler kullanılarak, çene, T bölgesi, burun ve elmacık kemikleri ön plana çıkarılabilir. Püf noktalarını öğrenip kaliteli aydınlatıcıları kullanarak siz de ışıl ışıl parlayabilirsiniz. https://www.cosmetica.com.tr/highlighter/ sayfası sizleri mükemmel seçeneklerle buluşturacaktır.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR