Haşema

Her işin ve her aktivitenin bir kıyafeti olduğu gibi, denize girmenin de bir kıyafeti vardır. Yaz aylarında tesettürlü kadınların deniz ve havuzlarda giymiş oldukları kıyafete de haşema denilmektedir.

Kadın Aile 18.08.2021 16:07:30 0
Haşema
Tarih: 01.01.0001 00:00

Her işin ve her aktivitenin bir kıyafeti olduğu gibi, denize girmenin de bir kıyafeti vardır. Yaz aylarında tesettürlü kadınların deniz ve havuzlarda giymiş oldukları kıyafete de haşema denilmektedir. Hem rahatlık açısından hem de tesettür gerekçesiyle tercih edilmektedirler. Haşemaların bir çok özellikleri de bulunmaktadır. İç belli etmeyen, vücuda yapışmayan kumaşlarla yapılmaktadır. Haşema kıyafetinin son zamanlarda yoğun bir düzeyde ilgi gördüğünü de biliyoruz.

Aynı zamanda suya dayanıklı olarak dikilmektedir. Bir çok seçeneği olan haşemalar, kişinin zevkine göre seçilmektedir. Denize girmek isteyen tesettürlü bayanlar genellikle haşeme modellerinden, tam haşema modelini seçmektedirler. Tam haşemanın içinde pantolon bulunmaktadır. Aynı zamanda elbise ve elbiseye uygun bone seçimi de sunulmaktadır. Bunlarla beraber tulumlu haşemalar ve jile tarzı haşemalar da tercih edilenler arasında yer almaktadır.

Haşema Modelleri

Günümüzde haşema modelleri söz konusu olduğunda karşımıza farklı alternatif seçenekler de çıkmaktadır. Kısa kollu ve taytlı üretilen haşemalar da bulunmaktadır. Bazı kadınlar tayt ve kısa koldan yana tercih yaparken, genellikle tam haşema modeli bir çok kadın tarafından tercih edilmektedir. Gündelik hayatında şıkır, şıkır giyinmeyi seven kadınlar için işlemeli ve detayları olan haşemalar da üretilmektedir. Rengârenk renk seçeneklerinin olmasıyla beraber sade ve düz renklerde de üretim sağlanmaktadır. Her yaşa uygun üretilen bu haşemaların büyük bedenlerinde bulunmaktadır.

Yeni Trend Haşema Modelleri

Mayoların verdiği rahatlığı veren, haşemalar tesettürlü kadınların yaz aylarında vazgeçemedikleri ürün arasında yer almaktadır. Aldıkları her ürüne dikkat eden kadınlar; haşema alırken de kumaşın içinde verilen rahatlığa ve şıklığa dikkat etmektedirler. Haşemalar kişinin özel isteğine göre ve tasarımına bağlı olarak da dikilmektedir. Haşemaların birçok internet sitesinde ve mağazalarında modelleri bulunmaktadır. Bununla beraber herkesin zevkine göre bir seçim de bulunmaktadır.

Günümüzde yeni trend haşema modellerinin estetik bir görsellik noktasında son derece başarılı olduklarını rahatlıkla ifade edebiliriz.  Bu durum da doğal olarak bu tür ürünlere olan ilgiyi arttırmaktadır. Özellikle yaz mevsimiyle birlikte haşemalarda da etkili bir düzeyde ilgi görmektedir. https://www.ihvan.com.tr/hasema sayfasında tam anlamıyla profesyonel bir şekilde haşema ürünlerine sahip olmanız da mümkün olacaktır.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR