Beş Taş Pırlanta

Pırlanta ve elmas aslında aynı taştır.Kesimlerindeki farklılık isimlerinin farklı anılmasını sebep olmaktadır.

Kadın Aile 29.02.2020 16:51:05 0
Beş Taş Pırlanta
Tarih: 01.01.0001 00:00

Pırlanta işçiliğindeki ince detaylar sebebiyle elmada göre daha pahalıdır. Bu nedenle beş taş pırlanta yüzükler, maddi açıdan daha değerli olarak bilinmektedirler. Pırlantanın kesiminde ışık taşın içerisinde kırılırken ateşli ve parlak bir şekilde yansır. Bu kesimlerin sonucunda değişik şekiller elde etmek mümkün olur.

Evliliklerde,alyanstan sonra gelen en önemligelinaksesuarı pırlantalardır. Hem kaliteli hem de gerçek pırlantayı seçmek önemli bir ayrıntıdır. Aslında renksiz gibi gözüken pırlantalarda,  renk farkı belli belirsizdir. Pırlantanın kalitesinin en önemli detayı renksiz olmasıdır. Pırlanta yüzüklerde, D harfi,en beyaz olanı belirlediği için değer bakımından oldukça fazladır.

Montürün Şekline Göre Beş Taş Pırlanta

Beş taş pırlanta seçimi yaparken ölçüleri parmak yapınıza göre seçmenizde fayda vardır. Parmak büyüklüğü ve montürünşekli pırlantanın kalitesini ve fiyatını belirleyici etkenler arasında yer alır. Genellikle pırlantalardayuvarlak kesimler tercih edilmektedir. Markiz kesim, damla kesim, kalp kesim ve zümrüt kesim pırlantalarda en çok kullanılan modellerin detaylarıdır.

Özel bir tasarım olarak sunulan beş taş pırlanta, modern çizgileri ile gençlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Modelde yer alan beş taş tasarımı, estetik bir duruşunda garantisini sizlere sunuyor. Yapacağınız kombinlerde, hoş tasarımı ile göz dolduran yüzükler, kalitesi ile de şıklığınızı tamamlamaya yardımcı oluyor. Sizlerde özel günlerinizi, unutulmaz anlara çevirmek isterseniz, seçiminiz mutlaka beş taş pırlantadan yana olmalıdır. https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR