Balçova’da Hareketlilik Haftası

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI KAPSAMINDA BALÇOVALI KADINLAR, AÇIK ALANLARA ÇIKARAK SPOR YAPTI. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI FATMA ÇALKAYA, SAĞLIĞINI KORUMAK ADINA 7’DEN 70’E HERKESE ÜCRETSİZ SPOR HİZMETİ VERDİKLERİNİ İFADE ETTİ.

İzmir 22.09.2020 09:51:01 0
Balçova’da Hareketlilik Haftası
Tarih: 01.01.0001 00:00

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Balçovalı kadınlar, açık alanlara çıkarak spor yaptı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, sağlığını korumak adına 7’den 70’e herkese ücretsiz spor hizmeti verdiklerini ifade etti.

Sürdürülebilir hareketlilik biçimlerinin desteklenmesi amacıyla her yıl kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Balçovalı kadınlar, açık havada spor yaptı. Korona virüsü tedbirleri kapsamında yapılan aerobik etkinliğine katılan kadınlar, müzik eşliğinde spor yaparak farkındalık oluşturmaya çalıştı.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya da etkinliğe katıldı. Çalkaya, "Sağlıklı bir toplum oluşturmak için Balçova’da 7’den 70’e her yaşta vatandaşımıza ücretsiz spor hizmeti veriyoruz. Daha çok spor yaparak, daha sağlıklı kalabilmek mümkün. Farkındalık oluşturan bu etkinliklerimizin de sayısını artıracağız" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR