Başkan Yüksel, Kartallılar ile çöp topladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallılar İle Birlikte Sahilde Çöp Topladı.

İstanbul 8.08.2019 09:03:26 0
Başkan Yüksel, Kartallılar ile çöp topladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallılar ile sahil boyunca dolaşarak çöp topladı. Yüksel, “7’den 70’e bütün Kartallı komşumuz burada, biraz daha bilinci arttırmaya çalışıyoruz. Biz de kolları sıvadık bugün” dedi.

Kartal Belediyesi personeli ile Kartallılar, ‘Sahilleri Temizliyoruz’ etkinliği düzenleyerek 7’den 70’e herkesin çevreye duyarlı olması için çöp topladı. Akşam saatinde Atalar sahilinde bir araya gelen Kartallılar ellerine poşet alarak sahil boyu dolaşarak çöp topladılar. Sahilde çöp toplama etkinliğine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de eşlik etti. Eline aldığı çöp poşeti ile sahilde bulunan çöpleri toplayan Yüksel, “7’den 70’e bütün Kartallı komşumuz burada biraz daha bilinci arttırmaya çalışıyoruz. Biz de kolları sıvadık bugün” şeklinde konuştu.

Vatandaşlarla beraber çöp toplayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “ Bütün Kartallılar ile birlikte doğaya, yeşile sahip çıkmaya çalışıyoruz. Kartal sahildeyiz. İrili ufaklı bütün atıkları çöpleri toplamaya çaba gösteriyoruz. Komşularımızı vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Sahil denince aklımıza hem temizlik ardında da mangal geliyor. Mangal yapanları da uyarıyoruz. Onlara da inşallah yeni dönemde piknik alanları oluşturduktan sonra da mangalın azalması ve düzelmesi için bir çalışmamız olacak. Sahilleri temizliyoruz. 7’den 70’e bütün Kartallı komşumuz burada biraz daha bilinci arttırmaya çalışıyoruz. Biz de kolları sıvadık bugün” dedi.

Nurten Şentürk, “Keşke kimse pisletmese de biz de toplamak zorunda kalmasak. Bu konuda bilinçsiz. İnşallah yeni nesiller daha bilinçli olacak diye düşünüyorum. Ben de bu yüzden kızımı da aldım, geldim” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR