Penceresi ve kapısı kırık evde yaşam mücadelesi veriyorlar

DİYARBAKIR’IN SİLVAN İLÇESİNE BAĞLI GÖRMEZ MAHALLESİNDE YAŞAYAN FATMA KORKMAZ, 4 ÇOCUĞU İLE BİRLİKTE YIKILMAYA YÜZ TUTAN EVDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR. HERHANGİ BİR GELİRİ OLMAYAN AİLE, YETKİLİLERDEN KENDİLERİNE YARDIM EDİLM

Haberde İnsan 14.09.2020 15:01:47 0
Penceresi ve kapısı kırık evde yaşam mücadelesi veriyorlar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı Görmez Mahallesinde yaşayan Fatma Korkmaz, 4 çocuğu ile birlikte yıkılmaya yüz tutan evde yaşam mücadelesi veriyor. Herhangi bir geliri olmayan aile, yetkililerden kendilerine yardım edilmesini istiyor.

Silvan’a bağlı Görmez Mahallesinde yaşayan Fatma Korkmaz’ın eşi, adli bir suçtan dolayı cezaevine girdi. 4 çocuğu ile birlikte ortada kalan Fatma Korkmaz, çocuklarına hem babalık hem de annelik yapmaya başladı. Herhangi bir geliri olmayan ve evleri de yıkılmak üzere olan Fatma Korkmaz, yetkililere seslenerek kendilerine yardım edilmesi çağrısında bulundu. Korkmaz, "Kış yaklaştı evimin penceresi ve kapısı kırık, çocuklarımın masrafını karşılayamıyorum. Evimin bir çok ihtiyacı var, alamıyorum. Çocuklarımın üzerinde hep aynı elbise var. Yıkıyorum başka giyecek elbiseleri yok. Bazen de ıslak ıslak giyiyorlar. Önümüz kış, evin penceresi ve kapısı kırık, şimdi bunları nasıl yapacağımı kara kara düşünüyorum. Bana uzanacak yardım elini bekliyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR