Hayalini kurduğu tablete Ramazan öğretmen sayesinde kavuştu

DİYARBAKIRLI YARDIMSEVER ÖĞRETMEN RAMAZAN MERVAN KURT, BAYRAMLIK DAĞITTIĞI SIRADA KENDİSİNDEN TABLET İSTEYEN ÖĞRENCİNİN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ.

Haberde İnsan 7.06.2020 11:00:45 0
Hayalini kurduğu tablete Ramazan öğretmen sayesinde kavuştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Diyarbakırlı yardımsever öğretmen Ramazan Mervan Kurt, bayramlık dağıttığı sırada kendisinden tablet isteyen öğrencinin isteğini geri çevirmedi. Ramazan öğretmen, hayırseverlerden topladığı paralarla aldığı tableti, öğrenciye ulaştırdı.

Diyarbakır’da hayatını çocuklara adayan Ramazan Ramazan öğretmen, hayırseverlerden topladığı yardımları öğrencilere ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak bayramlık dağıtırken ders çalışmak için tablete ihtiyacının olduğunu belirten öğrencinin isteğini yerine getirmek için kolları sıvadı. Ramazan öğretmen, hayırseverlerin desteği ile aldığı tableti öğrenciye ulaştırdı.

Güneşin Çocuklarını Üşütmeyelim Derneği Başkanı Ramazan Mervan Kurt, ’Günaydın, bu sabah sana bir sürprizimiz var’ notla küçük çocuğun evini ziyaret etti. Gözlerini açtığında tableti başucunda gören minik öğrencinin yaşadığı mutluluk gözlerinden okundu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR