Erzincan’da Bilecik’i temsil etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümü kapsamında düzenlenen proje kapsamında Bilecik’i temsilen Erzincan’a giden Bahçelievler Anaokulu öğrencisi Yadenur Keskin, kurulan stantta Bilecik’in yöresel ürünlerini.

Haberde İnsan 24.04.2019 14:21:15 0
Erzincan’da Bilecik’i temsil etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümü kapsamında düzenlenen proje kapsamında Bilecik’i temsilen Erzincan’a giden Bahçelievler Anaokulu öğrencisi Yadenur Keskin, kurulan stantta Bilecik’in yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye genelinde oluşturulan "81 Minik El Ele Erzincan’da Birlikte" projesi kapsamında 81 ilden minik öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamak için Erzincan’da buluşurken, Bilecik’i Bahçelievler Anaokulu temsil etti. Bahçelievler Anaokulu Müdür Yardımcısı Ayşe Gök Köse, öğretmeni Mergül Şenkurt ve öğrenci Yadenur Keskin katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Erzincan Merkez Spor Salonu’nda düzenlenirken, kutlamalar sonrası her il kendine özgü ürünleri sergilediği bir stant kurdu. Bilecik’i kültürel zenginliğini tanılan stant Erzincanlılar tarafından büyük ilgi görürken, herkese Bilecik’e özgü ayva ve nar lokumu ikram edildi. Stantta ayrıca Bahçelievler Anaokulunun yapmış olduğu etkinliklerin fotoğrafları sergilendi.

Öte yandan bu projenin iller arasında birlik beraberliği, dayanışma ruhu ile hareket etme ve kültürel kaynaşma sağlayarak gönül köprüleri kurmak amacıyla yapıldığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR