8 aydır evden uzaklaştırma alan adam sokakta yaşıyor

OSMANİYE’NİN KADİRLİ İLÇESİNDE EŞİYLE YAŞADIĞI ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİKTEN DOLAYI 8 AYDIR EVİNDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI ALAN ADAM SOKAKTA YATIP KALKIYOR.

Haberde İnsan 13.07.2020 12:07:08 0
8 aydır evden uzaklaştırma alan adam sokakta yaşıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde eşiyle yaşadığı şiddetli geçimsizlikten dolayı 8 aydır evinden uzaklaştırma kararı alan adam sokakta yatıp kalkıyor.

Kadirli’nin Şehir Mustafa Yağız Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası İbrahim Doğ (48) yaşadığı ailevi sorunlardan dolayı eşinin yaptığı başvurular üzerine hakkında çıkan evden uzaklaştırma kararlarından dolayı 8 aydır sokakta yatıyor. Gidecek ve kalacak bir yeri olmayan Doğ, çoğu zaman çöpten topladığı yiyecekleri yiyerek ve karton üzerinde kaldırımda yatarak hayata tutunmaya çalıştığını söyledi.

Evi ikiye bölüp eşiyle birbirini görmeden de yaşamayı teklif eden İbrahim Doğ, “Bana 8 aydan bu yana evden uzaklaştırma verildi. Şu anda sokaklarda yatıp kalkıyorum. Mahkeme durmadan bana uzaklaştırma kararı veriyor. Çöpten yiyecek topluyorum yiyorum. Veya birileri yemek verirse yiyorum. 2 çocuğum var onları çok özledim. Eşim evi ikiye bölsün bir tarafında kendisi bir tarafında ben kalayım. Sıcak çayımı içeyim, çorbamı içeyim. Yeter artık ben bu şekilde yaşamaktan bıktım. Allah rızası için yetkililerden yardım bekliyorum” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR