Selçuk Geçer Kimdir?

Özellikle geçtiğimiz yıl içinde ülkemizde yaşanan iktisadi ve siyasi bazı gelişmelerden sonra bazı uzman iktisatçı ve ekonomistler önemli tespitlerde bulunarak, kamuoyunda yaptıkları açıklamalarla ön plana çıkmıştır.

Yaşam 14.03.2022 10:46:00 0
Selçuk Geçer Kimdir?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Özellikle geçtiğimiz yıl içinde ülkemizde yaşanan iktisadi ve siyasi bazı gelişmelerden sonra bazı uzman iktisatçı ve ekonomistler önemli tespitlerde bulunarak, kamuoyunda yaptıkları açıklamalarla ön plana çıkmıştır. Söz konusu bu iktisatçılar arasında yer alan Selçuk Geçer kimdir sorusu ise kendisini tanımayan kişiler için merak konusu olmuştur. 20 Aralık sonrasında yapılan bazı yorumlar ve açıklamalardan sonra BDD tarafından atılan adımlar, Geçer hakkında daha fazla bilginin araştırılmasına neden olduğu gibi, hakkında yapılan suç duyurusu da kendisinin yayınlarını ve yazılarını daha fazla kişinin okumasına imkan tanımıştır.

 

Selçuk Geçer kimdir sorusunu cevaplamaya başlayacak olursak, kendisi Eskişehir doğumludur. Lise öğrenimine Eskişehir’de tamamlayan geçer, üniversite eğitimini ise Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesinde Kamu Yönetimi alanında tamamlamıştır. Geçer evli ve iki çocuk babasıdır. Medya platformlarına yabancı olmayan Selçuk geçer bir çok televizyon programında ekonomi habercisi, iktisat yorumcusu ve analist olarak görev yapmıştır. Profesyonel habercilik hayatında çeşitli ödüller kazanın geçer yaşamının bir döneminde ekonomi haber müdürlüğü de yapmıştır. Halihazırda ülkemizde birden fazla işletme ve kuruluş özelinde marka ve iletişim danışmanlık faaliyetleri yürütmektedir. Mezuniyet alanı kamu yönetimi olmasına rağmen uzmanlık alanları ekonomi haberciliği, ekonomi analistliği ve medya sektörü olarak ele alınmaktadır. Bu alanlara ek olarak tarımsal ekonomi ve mikro ve makro ekonomi alanlarında da uzmanlık gerektiren yorumlarını hem kişisel sosyal medya hesapları üzerinden hem de katıldığı yayınlarda sürdürmektedir.

 


YAZARLAR