Vawix Firma Rehberi Ayrıcalıkları

Hepimiz işimiz için web sitelerini kullanırız. Özellikle firma web siteleri, işe alma hızını artırır ve kendilerini rakiplerinden farklı kılmak için görünürlük ve netliği vurgular.

Yaşam 31.10.2022 14:10:00 0
Vawix Firma Rehberi Ayrıcalıkları
Tarih: 31.10.2022 14:11

 

Hepimiz işimiz için web sitelerini kullanırız. Özellikle firma web siteleri, işe alma hızını artırır ve kendilerini rakiplerinden farklı kılmak için görünürlük ve netliği vurgular.

Firma rehberi nedir?

Firma Rehberi, farklı şirketleri sektöre ve kategoriye göre gruplandırır. Müşterinin seçtiği anahtar kelimeleri ana sayfada ilk sıraya yerleştirerek müşterinin ticari satın alımlarını artırır ve kaliteli bir hizmet sağlar. Örneğin, bir Uşak halı mağazası bir firma rehberinde listelendiğinde, anahtar kelimeyi bir arama motoruna girmeniz yeterlidir; halı mağazası, listenin en üstünde bulunduğu konuma ve bölgeye göre sıralanır.

Vawix ücretsiz firma rehberi kullanıcı panelini kullanarak ürün, firma ve hizmetlerinize ait görselleri tanıtım sayfalarınıza ekleyebilir, isteğe bağlı olarak sosyal medya platformlarına görsel yükleyebilirsiniz. Son olarak, işletme rehberi sitenizin kalitesi ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla geri bağlantı alırsınız. Sitemizde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan firma rehberi sayesinde firmalarınızı ekleyerek firmanızın en üst sıralarda yer almasını sağlayabilirsiniz.

Firma Ekleme Nasıl Yapılır?

Bir firma eklemek için hemen sayfadaki işlemi onaylamanız yeterlidir. Bunun için firma bilgilerini doldurmanız gerekmektedir. Bu işlemi ücretsiz olarak yapmak için Ücretsiz firma ekle butonunu kullanın. Açılan sayfada gerekli bilgileri giriniz. Girişiniz doğru ve eksiksiz ise, ekleme işlemi sorunsuz bir şekilde hemen onaylanacaktır. Daha sonra arama sonuçlarında firmanız görünecektir.

Ayrıca firma ekledikten sonra güncelleme yapmanız da mümkündür. Nasıl mı? Eklendikten sonra tekrar güncelleme ve bilgileri düzenleme gibi seçeneklere sahip olacaksınız. Ekleme işlemini kısa sürede kolayca tamamlayabilirsiniz. İşlem kısa sürede tamamlanacak. Firma ekle butonunu kullanarak firma bilgilerinizi girebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa, hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Web tarayıcınızdan ve cep telefonunuzdan erişebileceğiniz Vawix web sitemizde en son şirket etkinliklerinden ilk siz haberdar olabilirsiniz. Ücretsiz bir site olduğu ve faydalı bilgiler sağladığı için kullanımında fayda var. Site, düzenli sınıflandırması sayesinde bilgilere kolay erişim ile sakinlerin işyerleri ve yakındaki alanlar hakkında ayrıntılı bilgi sağlar.

İşletmenizi, şirketinizi veya markanızı listeleyen bir firma rehberinin kalitesi çok önemlidir. Kolaylık sağlamak için eklenen bir firma rehberi aslında sitenize zarar verebilir. Bu nedenle, eklediğiniz ücretsiz firma rehberi sitesine biraz daha dikkat etmelisiniz.

 


Anahtar Kelimeler: Vawix Firma Rehberi Ayrıcalıkları

YAZARLAR