VATSO Başkanı Kandaşoğlu'nun Vanspor sevgisi

Hiçbir zaman desteğini Vanspor'dan esirgemeyen Van Ticaret Sanayi İş Dünyası Dernek Başkanı Zahir Kandaşoğlu, taraftarların ve sporseverlerin gönlünde taht kurdu.

Ekonomi 20.02.2024 12:53:00 0
VATSO Başkanı Kandaşoğlu
Tarih: 20.02.2024 12:53 Güncelleme: 21.02.2024 04:53

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Son yılların en iyi performansını sergileyen Kırmızı Siyahlı temsilcimiz rakiplerine sahayı dar ederek, şampiyon olmak için ellinden gelen çabayı gösteriyor.

Kırmızı Siyahlı temsilcimize her zaman destek veren Van Ticaret Sanayi İş Dünyası Dernek Başkanı Zahir Kandaşoğlu, yağmur, çamur demeden Vanspor maçlarına giderek, takımın yanında oluyor.

“VANSPOR’U HEP BİRLİKTE HAK ETTİĞİ YERE GETİRELİM”
1461 Trabzonspor maçında takımı yalnız bırakmayan Kandaşoğlu, “Van’ın mutlaka Süper Lig’de bir takımı olmalı. Onun için herkesin Vanspor’a destek vermesi gerekir. Maddi, manevi desteklerini Vanspor’dan esirgememeliler. Vanspor şu an iç saha ve dış sahada fırtına gibi esiyor. Vanlıların Vanspor etrafında kenetlenip takımın şampiyon olması için ellerinden gelen gayreti sarf etmelidirler. Şehrimiz şampiyonluk havasına girmiş, bu fırsatı kesinlikle kaçırmamalıyız. Vanspor’a gereken destek verilirse inanıyorum ki sezon sonu şampiyon olarak 1. Lige yükselir. Ondan sonra da hedefimiz Süper Lig olur. Geçtiğimiz hafta sonu sahamızda oynadığımız ligin güçlü takımlarından 1461 Trabzonspor’u 1-0 mağlup etmemiz ve lider Esenler Erokspor’un Diyarbekirspor’a yenilmesi bizlere liderlik yolunda umut oldu. 1461 Trabzonspor maçına yoğun ilgi gösteren tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Teknik heyet, yönetim ve futbolcularımızı kutluyorum. Biz Vanspor’la yatıp Vanspor’la kalkıyoruz. İnanın  hasta halimle 1461 Trabzonspor maçında Vanspor’u yalnız bırakmaya gönlüm el vermedi. Stada gittim, elimden gelen desteği verdim. Onun için herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Van büyük bir il, büyük projeler hayata geçiren iş insanlarımız var. Allah rızası için hepimiz el ele vererek Vanspor’u hak ettiği yere getirelim. Van’ımızın ne kadar sorunu varsa hepsini birlik, beraberlik içinde çözelim. Birlik ve beraberliğimizi hep daim kılalım” dedi.

İş insanı Zahir Kandaşoğlu, geçtiğimiz günlerde Vanspor için düzenlenen destek gecesinde katılımın az olmasından dolayı sitemlerde bulunmuş, takıma sahip çıkılması için çağrı yapmıştı. 


YAZARLAR