Vanspor'dan Destan Yazma Çağrısı: Vanlılar, Play-off'ta Destek İçin Stada!

Vansporlu oyunculardan taraftara mücadeleye ortak olma çağrısı

Spor 26.05.2024 17:05:00 0
Vanspor
Tarih: 26.05.2024 17:05 Güncelleme: 27.05.2024 02:15

VANSPOR AĞIR MAĞLUBİYETİN ARDINDAN GÖZÜNÜ RÖVANŞA DİKTİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup play-off yarı final ilk maçında 1461 Trabzon karşısında 2-0 mağlup olan Vanspor, hayati öneme sahip olan rövanş mücadelesi için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Ağır bir yenilginin ardından morallerini toplamaya çalışan Vanspor, pazartesi günü kendi evinde kozlarını paylaşacakları mücadelede taraftarlarının desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor.

VANSPOR'DAN VANLILARA ŞAMPİYONLUK ÇAĞRISI

Vanspor oyuncuları, bu tarihi karşılaşma öncesi Vanlı taraftarlarını maça davet ederek, sergileyecekleri mücadelede desteklerini talep ediyor. Yöneticiler ve oyuncular, sosyal medya üzerinden yayımladıkları video ile taraftarlarına sesleniyor. Van halkının takımlarını yalnız bırakmamalarını ve birlikte şampiyonluk yolunda ilerlemelerini istiyorlar.

UNUTMA SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİYİZ

Futbolcular ve kulüp yöneticileri, taraftarlara olan bağlılıklarını ve onların desteğinin önemini vurgulayan bir açıklama yaptı. Önceki karşılaşmanın olumsuz sonuçlarını geride bırakmaya çalışan kulüp, Van halkına batsın yoksa lacivert renklerin şanlı destekçisi olma fırsatı yineledi. Vanspor camiası, tüm Vanlıları bu kritik maçta takımlarına destek olmaları için desek vermeye çağırıyor ve "Unutma sen yoksan bir kişi eksiyiz" sözleriyle her bir kişinin önemini hatırlatıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR