Van’da Sonsuzluk Kervanı programına yoğun katılım

Van’da Sonsuzluk Kervanı programına yoğun katılım

Kültür Sanat 25.02.2024 22:13:00 0
Van’da Sonsuzluk Kervanı programına yoğun katılım
Tarih: 25.02.2024 22:13 Güncelleme: 26.02.2024 23:16

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ’Sonsuzluk Kervanı’ isimli şiir, ezgi ve söyleşi programı yoğun ilgi gördü.
‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ projesi çerçevesinde Edremit ilçesi Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin tanınmış şair ve müzisyenlerinden Mikail Şimşek, Dursun Ali Erzincanlı, Serdar Tuncer ve Murat Belet, Vanlılarla buluştu. Salonu hıncahınç dolduran katılımcılar, okunan ilahi ve ezgilerle keyifli dakikalar yaşarken, okunan şiir ve söyleşi ile de duygu dolu anlar yaşadı. Filistin’de yapılan zulümle ilgili söyleşide Mescid-i Aksa ve Kudüs ile ilgili de şiirler okundu.
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’nın talimatları ile başlatılan, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen ‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ projesi kapsamındaki programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali Özvan, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek ve vatandaşlar katıldı. Program yapılan dualarla sona erdi.


YAZARLAR