Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olan Elif Yörük, Edremit'teki Görevinden Ayrıldı

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde nöbet değişimi yaşandı. Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanan Elif Yörük, Edremit İlçe Müdürlüğü görevinden ayrıldı.

Van 27.05.2024 12:48:41 0
Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olan Elif Yörük, Edremit
Tarih: 27.05.2024 12:48

YENİ GÖREVİNE ATANAN ELİF YÖRÜK, EDREMİT'TEKİ GÖREVİNİ BIRAKTI

Van Edremit'te, ilçe milli eğitim müdürlüğü görevini yürüten Elif Yörük, yeni bir görevlendirme ile görevinden ayrıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Benzer bir onur ve gayretle 2021 yılından itibaren yürütmekte olduğu Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atandığı için ayrıldı. Görev süresince gerçekleştirdiği etkili çalışmalar ve projeler sayesinde öğrencilerin birçok alanda başarılar kazandı.” ifadelerine yer verildi.

BAŞARI DOLU BİR GÖREV SÜRECİ

Görevi boyunca eğitimin her alanında gelişmeler sağlama amacı güden Elif Yörük, ortaya koyduğu çalışmalarla öğrencilere bilim, sanat, spor gibi çeşitli alanlarda başarılar kazandırmış, yönetici ve öğretmenlere ilham kaynağı olmuş ve Edremit'e önemli katkılarda bulunmuştur. Van doğumlu Elif Yörük, Yüzüncü Yıl Üniversitesinde biyoloji eğitimi aldıktan sonra yine aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlamış ve uzun yıllar öğretmenlik yapmıştır. Çeşitli eğitim kurumlarında müdürlük görevlerinde de bulunan Yörük, son olarak Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı görevi 3 yıl boyunca sürdürmüştür.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR