Van Ferit Melen Havalimanı'nda Ot Satışı İçin İhale Düzenlenecek

Havalimanı otları satışa çıkıyor, Van'daki havalimanındaki otların satışı yapılacak.

Van 24.05.2024 14:04:25 0
Van Ferit Melen Havalimanı
Tarih: 24.05.2024 14:04

Van Ferit Melen Havalimanı, bünyesinde bulunan ve ekonomik değere sahip otların satışı amacıyla ihaleye çıkacağını duyurdu. Söz konusu ihale, 4 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek ve muhammen bedeli 25 bin Türk Lirası olarak belirlendi.

İHALEYE KATILIM DETAYLARI BELLİ OLDU

Potansiyel alıcıların ve ilgilenen tarafların 4 Haziran 2024 günü saat 14:00'te ihale yerinde hazır olması gerektiği açıklandı. İlgililer, ihale dokümanını Van Ferit Melen Havalimanı Müdürlüğü adresinden temin edebilecekler. İhaleye katılım koşulları, tekliflerin muhammen bedelin üzerinde olması şeklinde belirlendi.

ÇİFTÇİLER VE GİRİŞİMCİLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Bu ihalenin, Van bölgesinde faaliyet gösteren çiftçilere ve girişimcilere önemli avantajlar sağlamasını bekleniyor. Çünkü bahse konu otlar, hayvan yemi, organik gübre veya biyoyakıt üretimi gibi çeşitli ticari amaçlar için kullanılabilecek.

ŞEFFAF VE ADİL İHALE SÜRECİ VURGUSU

Van Ferit Melen Havalimanı Müdürlüğü, ihale sürecinin adaletli ve şeffaf bir şekilde işleyeceğinin altını çiziyor. Resmi açıklamaya göre, tüm katılımcılara eşit şartlar sağlanarak, adil bir rekabet ortamı oluşturulacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR