Van Edremit'te Toplu Taşımada Cüzdanlar Rahatlayacak: Ücretsiz Ring Seferleri Geliyor!

Başkan Say'dan Van Edremit'e Ücretsiz Ulaşım Sözü. TOKİ Mahalleleri Arası Seyahat Cebi Yakmayacak!

Ekonomi 22.02.2024 22:56:00 0
Van Edremit
Tarih: 22.02.2024 22:56 Güncelleme: 23.02.2024 23:07

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say yaptığı hizmetleri ve seçilmesi halinde yeni dönemde yapacağı projeleri tanıttığı Proje Lansman Toplantısı düzenledi.

Çalışmaları ve yeni dönemde yapmayı planladığı hizmetler büyük takdir toplayan  Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'ın projeleri arasında yer alan ücretsiz ring seferleri vatandaşları sevindirdi. 

Belediye Başkanı İsmail Say, ilçede yaşayanlara ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağını duyurdu. Bu hizmet sayesinde seçmenler, toplu taşıma araçlarını belirli mahalleler arası seyahatlerinde ücretsiz olarak kullanabilecekler.

EDREMİT TOKİ'DE ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ

Yeniden başkan adayı olan ve 5 yılını Edremit'te başkan olarak hizmet veren İsmail Say, bu hizmetin TOKİ'de yaşayan vatandaşlar için geçerli olacağını belirtti. Lansman toplantısında yaptığı açıklamada,  Erenket, Erdemkent, Esentepe Mahalleri arasında ücretsiz ring seferlerinin planlandığını bildirdi. Say, seçilmesi halinde önümüzdeki 5 yıl içinde hayata geçireceği projeleri arasında toplu taşımanın ücretsiz olacağı bu hizmeti önemle vurguladı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA UYGULAMA BAŞLAYACAK

Vatandaşların hayatını kolaylaştıracak olan ücretsiz ring seferleri projesi, önümüzdeki hafta hayata geçirilecek. Bu gelişme, özellikle yerel halkın ulaşım konusundaki yükünü hafifletecek ve sosyo-ekonomik açıdan olumlu bir etki yaratacak gibi görünüyor. İsmail Say'ın seçim vaatlerinin arasında yer alan bu proje, Edremitlilerin yoğun ilgi ve takdirini toplamayı başarmış durumda.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR