Vali Balcı'nın Fedakâr Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümüne Saygı ve Minnet Mesajı

Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Van Valisi Dr Ozan Balcı bir kutlama mesajı yayımladı.

Van 10.04.2024 19:00:54 0
Vali Balcı
Tarih: 10.04.2024 19:00

Van Valisi Dr. Ozan Balcı Polis Teşkilatı için övgü dolu sözler söyledi.

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Günü olması münasebetiyle önemli bir kutlama mesajını kamuoyuyla paylaştı. Mesajında polis teşkilatının fedakarca çalışmalarını öne çıkarırken, teşkilatın 179. yılını coşkuyla selamladı.

KAHRAMAN TÜRK POLİSİ'NE MİNNET VE ŞÜKRAN

Vali Balcı, mesajında Türk Polis Teşkilatı'nın karşılaştığı zorluklara ve gösterdiği fedakarlıklara vurgu yaptı. Teşkilatın, halk derin güvenini kazanarak, terörle mücadele ve suçla etkin bir şekilde savaşarak devletin değerli bir kurumu olduğunu belirtti.

ATATÜRK'ÜN POLİS ANLAYIŞI VE TEŞKİLATIN MİSYONU

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün polis teşkilatıyla ilgili olarak dile getirdiği disiplin, hukuk ve şefkatli olma gibi niteliklere dikkat çekilerek, Polis Teşkilatı'nın ülkenin bütünlüğünü koruma konusundaki kararlılığına atıfta bulunuldu.

POLİS HAFTASI VE RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI BİR ARADA

Vali Balcı, tüm polis mensuplarının 10 Nisan Polis Günü'nü kutlarken, şehit polisleri rahmetle anmayı ve gazilere de huzurlu bir gelecek temennisinde bulunmayı ihmal etmedi. Ayrıca Ramazan Bayramı'nın bu anlamlı güne denk gelmesini de kutlayarak, tüm vatandaşlara sağlık ve esenlik dileklerinde bulundu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR