Ucuz Mobilya Nereden Alınır?

“Ucuz mobilya nereden alınır?” sorusuna yanıt veriyoruz. Ucuz mobilya markası hakkında tüm detaylar yazının devamında…

Ekonomi 23.11.2022 11:20:00 0
Ucuz Mobilya Nereden Alınır?
Tarih: 23.11.2022 11:22

En ucuz mobilya markaları, her evin ihtiyacı olan mobilyaları müşterilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. Bu markalardan biri olan Gündoğdu Mobilya; koltuk takımından yatak odasına, yemek odasından genç odasına hatta düğün paketi modelleriyle her kitleye uygun ürünleri satışa sunuyor.

Hiç şüphesiz Gündoğdu Mobilya, ülkemizde güvenirliliği ve kalitesiyle tanınan mobilya markaları arasında yer almaktadır. Dolasıyla mobilya alışverişlerinizde tercih edebileceğiniz mobilya markaları arasına Gündoğdu Mobilya’yı da ekleyebilirsiniz.

Gündoğdu Ürünlerini Keşfedin!

Düğün Paketleri başta olmak üzere; genç odası takımı, yatak setleri ve daha pek ürün kategorisinde başarılı tasarımlar geliştiren Gündoğdu mobilya markası, ucuz mobilya arayanlar tarafından dikkat çekmektedir.

İhtiyacınız olan mobilyalara Gündoğdu Mobilya’nın avantajlı fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.

Gündoğdu Mobilya, her müşterisinin bütçesini düşünen önemli bir mobilya markasıdır. Oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan Gündoğdu Mobilya, farklı tarzda mobilyaları müşterileriyle buluşturmaktadır. Hemen hemen Türkiye’nin her bölgesine teslimat gerçekleştiren Gündoğdu Mobilya’nın 135’ten fazla mağazası bulunuyor. Bu mağazaları üzerinden ücretsiz kurulum ve montaj sağlayan firmanın online mağazasıyla da hizmet verdiği bilinmektedir.

Mobilya Fiyatları | Gündoğdu

Mobilya sektöründe hizmet veren birçok marka bulunuyor. Her bir markanın birbirinden farklı fiyatları mevcut. Örnek olarak ele almış olduğumuz mobilya markası Gündoğdu’yu mobilya fiyatları olarak da ele alırsak; markanın ürün kategorilerinin fiyatlarını tek tek ele almamız gerekiyor.

Koltuk Takımları 7.990 TL’den

Köşe Takımları 4.990 TL’den

Kanepe Takımları 7.990 TL’den

Berjer Modelleri 1.190 TL’den

Yatak Odası Takımları 14.765 TL’den

Yemek Odası Takımları 8.950 TL’den

Genç Odası Takımları 9.790 TL’den

Yatak Setleri 4.750 TL’den

Mutfak Masası Takımları 4.305 TL’den

Düğün Paketleri ise sadece 29.990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Özetle ucuz mobilya arayışınıza Gündoğdu Mobilya sayesinde son verebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler: Mobilya Nereden Alınır?

YAZARLAR