Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Van'da Yoğun Bir Gün Geçirecek

Bakan İbrahim Yumaklı Van'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve tohum dağıtım törenine katılacak.

Van 13.03.2024 14:04:05 0
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Van
Tarih: 13.03.2024 14:04

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi temasta bulunmak üzere Van'a ulaştı. Kabine üyesinin ziyareti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler dolayısıyla yapacağı ziyaret öncesinde gerçekleşiyor.

YUMAKLININ YOĞUN PROGRAMI

Bakan Yumaklı'nın ilk durağı Van Valiliği oldu. Ardından Gürpınar'da AK Parti seçim ofisinde saat 11:30'da vatandaşlarla bir araya gelmesi planlanıyor. Gün ortasında, saat 13:00'te Gevaş'taki AK Parti seçim ofisini ziyaret edecek olan Bakan, burada da vatandaşlarla buluşacak.

TARIM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ ETKİNLİKLERİ

Bakan İbrahim Yumaklı, saat 14:30'da Yem Bitkileri Tohum Dağıtımı törenine katılmak üzere Araştırma Enstitüsü'nü ziyaret edecek. Bu programın ardından, saat 15:30'da Atmaca Köyü'ne bir ziyaret gerçekleştirilecek.

AKAM PROGRAMI VE SİVİL DAYANIŞMA İFTARI

Günün ilerleyen saatlerinde, saat 16:00'da AK Parti Tuşba Seçim Ofisinde vatandaşlar ile buluşacak olan Yumaklı'nın yoğun programı devam ediyor. Bakan Yumaklı'nın son programı, saat 16:30'da Uygulama Otelinde düzenlenecek olan Sivil Dayanışma İnisiyatifi ve sektör temsilcileriyle iftar yemeği olacak.

Bu ziyaret, Bakan Yumaklı'nın Van'daki mevcut ve potansiyel projelere destek vermek, seçim süreçleri ile ilgili koordinasyonu sağlamak ve yerel halkla buluşarak talep ve önerilerini dinlemek amacını taşımaktadır.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR