Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Sofrasında Buluşan Emniyet Müdürü, Minnettarlığını Paylaştı

Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu şehit aileleri ve gazilerle iftarda anlamlı buluşma gerçekleştirdi.

Van 9.04.2024 21:37:05 0
Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Sofrasında Buluşan Emniyet Müdürü, Minnettarlığını Paylaştı
Tarih: 09.04.2024 21:37

Şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu.

Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. Emniyet Müdürü Mutlu ve ekibi, bu anlamlı etkinlikte şehit ailelerini ve gazileri onurlandırdı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

İftar programında, Emniyet Müdürü Murat Mutlu ve misafirler arasında samimi ve duygusal anların yaşandığı, hatıraların paylaşıldığı anlamlı bir etkinlik gerçekleşti. Bu buluşma sırasında, Murat Mutlu iftarın verdiği mutluluğu ve gururu dile getirerek, bu özel günlerde şehit aileleri ve gazilerle beraber olmanın önemini vurguladı.

BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJLARI

Şehit aileleri ve gaziler, polis teşkilatının üyeleri ile bir araya gelerek birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi. Emniyet Müdürü Mutlu, bu tür etkinliklerin, şehitlerin ve gazilerin fedakarlıklarını anma ve minnettarlık ifadesi olduğunu belirtti. İftar programı, şehit aileleri ve gaziler için manevi bir destek ve dayanışma olanakları sundu.

SAMİMİ VE SICAK İFTAR ATMOSFERİ

Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu önderliğindeki iftar programı, onur konukları olan şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis personeli ile samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Etkinlik, polis teşkilatının mensupları ve şehit aileleriyle gazilere yönelik verilen değeri gözler önüne serdi ve moral verdi.

GELECEKTEKİ ETKİNLİKLER İÇİN TAHHÜT

Emniyet Müdürü Murat Mutlu, şehit ve gazi fedakarlıklarının her zaman takdir edilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin devamlılığının sürdürüleceğinin altını çizdi. Böylece, destek ve saygılarının her daim şehit aileleri ve gazilerle olduğunu gösterdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR