Tarih: 14.03.2022 10:50

Sayılar Artık Boyama Setlerinde

Facebook Twitter Linked-in

Eğer siz de sanata ve özellikle resme ilgiliyseniz bu siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Daisylineart sitesinde bulunan yüzlerce farklı sayılarla boyama setinden birini alarak içinizdeki ressamı ortaya çıkarabilirsiniz. Yaptığınız bu resimleri dilerseniz evinizin duvarına asabilir dilerseniz sevdiklerinize hediye olarak verebilirsiniz.

Sayılarla Boyama Seti Nedir?

Sayılarla boyama setlerinde renklere karşılık gelen sayılar işaretli bir şekilde bölümlere ayrılmıştır. Bu sayede kullanıcılar kolayca resim çizebilir hale gelir.  Daisylineart sitesinde her zevke göre boyama seti bulabilirsiniz. Sitede manzara, çiçekler, ünlü eserler ve hayvan figürleri temalı pek çok sayılarla boyama seti mevcut. Bu setlerle kendi eserlerinizi ortaya çıkarıp içinizdeki sanatçıyı uyandırabilirsiniz. Ayrıca sitede çocuklar için özel tasarlanmış boyama setleri de mevcut.

Sayılarla Boyama Seti Tuval

Resim tutkunuysanız mutlaka siz de daisylineart sitesinin renkli ve büyülü dünyasına göz atmalısınız. Siteden satın alacağınız sayılarla boyama setlerinde; 40*50 cm çerçevelenmiş tuval, fırça seti, numaralandırılmış akrilik boya seti, tablonun referans baskılı fotoğrafı ve daisylineart özel tasarım kutuları hep birlikte resim severlere sunuluyor.

Evde Hobi Setleri

Siz de daisylineart sitesinin renkli dünyasına katılarak çok keyifli ve sanat dolu anlar yaşayabilirsiniz. Sitede yetişkinler için sayılarla boyama setleri ve hobi setleri olduğu gibi çocuklar için özel tasarlanan pek çok boyama seti bulmanız mümkün.

Yetişkinler İçin Hobi Setleri

Daisylineart sitesinde yer alan tüm ürünler en kaliteli malzemelerden yapılmış ve resim severler için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca sitede yer alan ürünler çok uygun fiyatlı olup; çok fazla para harcamadan ve bütçenizi sarsmadan keyifli günler geçirebilirsiniz. Ayrıca sitede yer alan pek çok üründe indirim ve kampanyayı takip ederek almak istediğiniz ürünleri çok daha uygun fiyatlarla edinebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —