Sambucol ile Bağışıklığın Güvende!

Günümüzde değişen yaşam koşulları beraberinde beslenme alışkanlıklarında da farklılık göstermektedir. Hem çocuklar hem de yetişkinler dengeli ve sağlıklı beslenemediği durumlarda bağışıklık sistemine güçlendirmek, olduğundan daha

Sağlık 21.07.2022 16:20:00 0
Sambucol ile Bağışıklığın Güvende!
Tarih: 21.07.2022 16:23

 

Günümüzde değişen yaşam koşulları beraberinde beslenme alışkanlıklarında da farklılık göstermektedir. Hem çocuklar hem de yetişkinler dengeli ve sağlıklı beslenemediği durumlarda bağışıklık sistemine güçlendirmek, olduğundan daha enerjik güne başlamak gibi pek çok amaçla takviye edici gıda tüketmektedir. Peki takviye edici gıda nedir? Takviye edici gıda isminden de anlaşıldığı gibi normal beslenmeye ek olarak kullanılmaktadır.

Vitamin, mineral, protein gibi besin ögelerinin kapsül, tablet, tek kullanımlık toz veya sıvı formlarda hazırlanarak günlük alım dozu belirli olan ürünlere takviye edici gıda denir. Burada önemli nokta gıda takviyelerinin doğal beslenmenin yerine geçmediğidir. Siz de beslenmenize ek olarak Sambucol ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Sambucol Avusturya’da yetişen özel ham karamürver meyvelerinden elde edilerek İtalya’da üretilmektedir. Sambucol kara mürver, içeriğinde bulunan C vitamini ve çinko sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olur, güçlü bir antioksidan etkisi sağlar.

Yetişkinlerin yanı sıra çocuk sağlığını ve bağışıklığını da destekleyen marka Sambucol kids ile çocukların gelişimine de katkı sağlamaktadır. Sambucol kids kara mürver özütü gıda takviyesi çocuklar için özel olarak geliştirilmiştir. İçeriğinde kara mürver ekstres, C vitamini, çinko bulunmaktadır. Çocukların bağışıklığının güçlenmesine katkı sağlar.

Takviye Edici Gıda Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle takviye edici gıdaların kullanımında bilinci olunmalıdır. Kişinin ihtiyacına yönelik doğru ürün seçimi ve kullanım dozu son derece önem taşır. Günlük belirtilen kullanım dozunun dışına çıkılması olumsuz sonuçlara da yol açabilir. Bu sebeple günlük kullanım miktarına uygun tüketilmesi tavsiye edilmektedir.

Sizde Sambucol vitamin, Sambucol şurup, Sambucol efervasan ve daha bir çok ürün seçeneğini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

 

 


YAZARLAR