Serdar mahallesi Bilgievi’yle nefes aldı

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Bilgievleri, sosyal belediyecilik alanında örnek olmaya devam ediyor.Okulun destekçisi, aileni

Kocaeli 26.02.2019 15:40:55 0
Serdar mahallesi Bilgievi’yle nefes aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.02.2019 15:40

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Bilgievleri, sosyal belediyecilik alanında örnek olmaya devam ediyor.

Okulun destekçisi, ailenin yardımcısı ve sokağın alternatifi anlayışıyla hizmet veren Bilgievleri, Kocaeli için adeta geleceğe açılan bir kapı oluyor. Bu kapsamda İzmit Serdar Mahallesi’nde öğrencilere eğitim veren Serdar Bilgievi ise mahalleli ve öğrenciler için nefes oluyor. Okulla, öğretmenle ve eğitimle barışık aileler yetiştirmenin önündeki Bilgi evlerinde verilen eğitimler, eğitici- eğlendirici aktiviteler, kültür gezileri ve seminerlerle hem ailelere hem de öğrencilere faydalı oluyor.

Bilgievi’nde iki çocuğu bulunan mahalleli Çetin Kaçan, verilen hizmetten memnun olduklarını ifade ederek “Bilgievi Mahallemize farklı bir hava kattı. Çocuklarımıza okumak için önemli bir imkan doğuyor. Bu durum bizi oldukça memnun ediyor. Mahalleli olarak belediyemize bu imkanı bize sağladığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir başka veli Kemal Sap ise, “Akşamları kızım eve geldiğinde her gün farklı bir aktivite yaptığını söylüyor, bu durum çocuğumun gelişimi için çok iyi oluyor. Bilgievi mahallemiz için çok iyi bir etki oluşturuyor. Bu mahallede eğitime muhtaç olan çok çocuk var. Çocuklar burada geçirmediği vakti kötü yerlerde geçirebilir. Çocuklarımız burada olduğu zaman biz çok rahatız” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR