İpekyolu'nda Basketbola Genç Yatırım

İpekyolu'nda basket geleceği için ter dökülüyor: Genç yetenekler salonlara akın ediyor!

Van 1.05.2024 13:33:17 0
İpekyolu
Tarih: 01.05.2024 13:33

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İpekyolu İlçesi basketbol alt yapı çalışmalarına ivme kazandırıyor.

İpekyolu ilçesinde basketbolun geleceği, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde yapılan çalışmalarla şekilleniyor. Hızlı bir ivmeyle süren basketbol alt yapı faaliyetleri, genç yeteneklerinin parlamasına zemin hazırlıyor.

EYS PROJESİYLE GENÇ BASKETBOLCULARA YENİ FIRSATLAR

Devletin desteklediği EYS projesi sayesinde, İpekyolu'ndaki Bostaniçi Spor Salonu, gençlerin basketbol kabiliyetleri üzerinde özenle çalıştıkları bir merkeze dönüşmekte. Bu çalışmaların amacı, bölge gençlerini basketbol alanında bir üst seviyeye çıkarmak ve bu spor dalındaki yeteneklerini geliştirmektir.

AMAÇ; GENÇLERİ BASKETBOLUN ZİRVESİNE TAŞIMAK

Yürütülen programlar ve eğitimlerle genç yetenekler, basketbol branşında kendilerini sınırlarını zorlayarak geliştirmeleri hedefleniyor. Böylelikle, gençlerin sporcu kimliğiyle öne çıkarak, hem bireysel hem de bölgesel anlamda başarılara ulaşmaları amaçlanıyor.

Basketbolun geleceğine yapılan bu yatırımlar, İpekyolu ilçesinde sporun ve sağlıklı yaşamın teşvik edilmesine katkıda bulunacak ve gençlerin spora daha fazla yönelmelerine olanak sağlayacaktır. İpekyolu, bu yatırımlarıyla geleceğin parlayan yıldız sporcularını yetiştirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: ipekyolu'nda basketbola genç yatırım

YAZARLAR