Araçlar karda kontrolden çıktı, o balkonundan sürücüleri yönlendirmeye çalıştı

Artvin’de yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelen kazaları cep telefonuna kaydeden bir kişi, sürücülere seslenmesi sosyal medyada yoğun ilgiye neden oldu. Maç anlatır gibi kazaları anlan kişi karda araç kullanan sürücüye 'Frene basm

Genel 12.02.2020 20:07:06 0
Araçlar karda kontrolden çıktı, o balkonundan sürücüleri yönlendirmeye çalıştı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.02.2020 20:07

Artvin’de yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelen kazaları cep telefonuna kaydeden bir kişi, sürücülere seslenmesi sosyal medyada yoğun ilgiye neden oldu. Maç anlatır gibi kazaları anlan kişi karda araç kullanan sürücüye "Frene basma" diye seslendi ama sesini duyuramadı.

Artvin’de öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı trafiği durma noktasında getirdi. Hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı. İl merkezinde Halitpaşa Meydanı"nda kar nedeniyle kayan araçlar birbirlerine çarparak durabildi. O anları evinin balkonundan cep telefonuna kaydeden bir kişi ise, sürücülere ‘basma frene’ diye seslendi ama sesini duyuramadı. Peşpeşe meydana gelen kazaları cep telefonuna kaydederek yorumlayan kişi, sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi.

(AG-ÖS-Y)
Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR