Emeklilere Bayram Müjdesi: İkramiyeler Bayramdan Önce Cebinizde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Ekonomi 26.05.2024 16:17:00 0
Emeklilere Bayram Müjdesi: İkramiyeler Bayramdan Önce Cebinizde!
Tarih: 26.05.2024 16:17 Güncelleme: 27.05.2024 02:15

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen programda konuştu.

BAYRAMA ÖZEL İKRAMİYE İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle milyonlarca emekli vatandaş, bayram ikramiyelerini alabilmek için bekleyişe başladı. İkramiyelerin dağıtılma sürecine dair güncel bir gelişme, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan tarafından paylaşıldı. Bakan, ikramiyelerin artırılarak 3 bin lira olacağını ve bayram öncesinde emeklilerin hesaplarına yatırılacağını müjdeledi.

BAKAN IŞIKHAN'DEN EMEKLİLERE MÜJDELİ HABER

Bakan Işıkhan, emeklilere yönelik ikramiye konusunda yaşanan son gelişmeleri aktardı. Bakan, "Bayram ikramiyelerini 3 bin liraya yükselttik ve bayrama kadar ödemeyi planlıyoruz. Takvim üzerinde çalışmalara devam ediyoruz, kısa süre içinde duyuru yapılacak." şeklinde bir açıklama yaptı.

3 MİLYONDAN FAZLA EMEKLİYE YÖNELİK HİZMETLER GELİYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, düşük emekli maaşı alan yaklaşık 3,6 milyon emeklinin olduğunu belirtti ve ekledi: "Sosyal yaşamda da emeklilik dönemlerini daha verimli hale getirmek için hareketli ve etkin bir altyapı planlıyoruz." Bakan Işıkhan, emeklilerin hayatını kolaylaştıracak projelere de değindi ve bu konuda kamunun yanı sıra bankalar ve özel şirketlerle iş birlikleri yapılacağını belirtti. Bakan yaptığı açıklamada, emeklilere konaklamadan ulaşıma, gıdadan giyime ve sağlık hizmetlerine kadar pek çok alanda öncelikler ve indirimlerin uygulanacağını ifade etti.


YAZARLAR