ERDEMİR’in yeni yatırımlarının ÇED toplantısı yapıldı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Faaliyet Gösteren Ereğli Demir Ve Çelik Fabrikaları T.a.ş. (erdemir) 2. Yüksek Fırın’ın Yeniden Kurulumu Ve Modernizasyonu İle 4. Kok Bataryası Ve Tali Mahsuller Tesisi’nin Kapasite Artırımı İçin Ç

Ekonomi 5.09.2019 18:14:57 0
ERDEMİR’in yeni yatırımlarının ÇED toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.09.2019 18:14

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) 2. Yüksek Fırın’ın yeniden kurulumu ve modernizasyonu ile 4. Kok Bataryası ve Tali Mahsuller Tesisi’nin kapasite artırımı için Çecresel Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısını gerçekleştirdi.

Zonguldak İl Çevre Müdürlüğü, Erdemir tarafından 2. Yüksek Fırının yeniden kurulumu ve modernizasyonu ile 4. Kok Bataryası ve Tali Mahsuller Tesisi’nin kapasite artırımı için Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda AKCA şirketinin yöneticisi Çevre Yüksek Mühendisi Dilara Akca tarafından projenin tanımı ve özellikleri ile projenin inşaat ve işletme aşamasında çevresel etkileri ve alınacak önlemlerin anlatıldığı teknik bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda Zonguldak İl Çevre Müdürlüğü yetkilileri vatandaşlardan gelen talep ve görüşleri not aldı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR