DOĞUSİFED Başkanı Müslüm Erbay'dan İkinci Dönem İçin Teşekkür Mesajı

Olağan kongrede güven tazeleyen Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Müslüm Erbay, teşekkür mesajı yayımladı.

Van 18.03.2024 13:53:04 0
DOĞUSİFED Başkanı Müslüm Erbay
Tarih: 18.03.2024 13:53

İş İnsanı Müslüm Erbay, 4. Olağan Kongre'de ikinci başkanlık dönemi için güven Ttazeledi.

Doğu Sanayi İş Dünyası Federasyonu (DOĞUSİFED) 4. Olağan Genel Kurulu'nda, federasyonun yönetim kurulu başkanı Müslüm Erbay yeniden bu göreve seçildi. Erbay, Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'taki iş dünyası derneklerini bünyesinde barındıran DOĞUSİFED'de ikinci dönem başkanlığını üstlenecek. Delegelerin yoğun katılım gösterdiği genel kurul sonrasında lider, bir teşekkür mesajı yayınladı.

MÜSLÜM ERBAY TEŞEKKÜR MESAJI PAYLAŞTI

Seçim sonrası bir açıklama yapan federasyon başkanı Müslüm Erbay, "Değerli Dostlar, Sayın Dernek Başkanlarımız; federasyonumuzun 4. Olağan Genel Kurulunda vermiş olduğunuz destek ve gösterdiğiniz güven için teşekkür ederim," dedi. Erbay mesajında, dünya genelindeki hızlı değişimlere sadece seyirci kalmanın yeterli olmadığına işaret etti ve DOĞUSİFED'in sahip olduğu misyonun ve değişim karşısında duruşun altını çizdi. Başkan, federasyonun ticari köprüler inşa etmeyi ve ekonomik refahı artırmayı hedeflediğini vurguladı.

"GELECEK KUŞAKLARA DAHA GÜÇLÜ BİR FEDERASYON BIRAKACAĞIZ"

Erbay, yeni dönemdeki hedeflerine değinerek, fedarasyonun ortak akıl ve uzlaşı kültürü doğrultusunda hareket edeceğinin de altını çizdi. Sivil toplum kimliğini ve tüm kesimlere eşit mesafede durma çabasını muhafaza edeceklerini belirtti. Ayrıca, güçlü bir demokrasi, ekonomi ve toplum yaratma prensibi ile aydınlık bir geleceğe ulaşacakları konusunda inancını dile getirdi. Başkan Erbay, gelecekte daha güçlü bir DOĞUSİFED bırakmanın önemine dikkat çekti ve yeni dönem için tüm ekibe başarılar diledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


YAZARLAR