Defalarca Ertelenen Bekleyiş Sona Erdi: Van Mall AVM Nihayet Açıldı

Defalarca ertelenen bekleyiş sona erdi. Van'ın alışveriş devi kapılarını araladı. Van Mall'ın dev açılışı için Vali Balcı'dan "Ekonomiye Can Su" yorumu.

Van 23.03.2024 23:45:29 0
Defalarca Ertelenen Bekleyiş Sona Erdi: Van Mall AVM Nihayet Açıldı
Tarih: 23.03.2024 23:45

Açılışı defalarca ertelenen ve büyük bir merakla beklenen Van Mall AVM, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde kapılarını ziyaretçilere açtı.

 

ÜST DÜZEY KATILIM VE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Açılış töreninde Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'nın yanı sıra, bölgenin önde gelen siyasi figürleri, iş insanları, ve birçok yerli ile İranlı turist hazır bulundu. Açılış, katılımcıların ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi sayesinde renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

 

YEREL EKONOMİYE BÜYÜK KATKI

Van Mall AVM, hem yerel ekonomiye büyük katkı sağlayacak hem de yaklaşık 1000 kişiye istihdam imkânı sunacak. AVM'de yer alan mağazalar ve esnaflar için törende konuşan Vali Ozan Balcı, bölge ekonomisine ve ticaretine katkılarının altını çizerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

AVB TURU VE ETKİNLİKLER

Açılışı takiben Vali ve beraberindeki heyet, AVM içerisinde bir tur attı ve esnaflara bereketli işler diledi. AVM'yi gezen ziyaretçilerse hem alışverişlerini yaptı hem de açılışa özel olarak hazırlanan etkinliklerin tadını çıkardı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR