Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van'daki seçim sonuçlarından memnun değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Van'da alınan sonuçlardan memnun olmadığını söyledi.

Van 17.05.2023 01:35:13 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van
Tarih: 17.05.2023 01:35

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL/ Ziya Türk'ün Haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  CNN Türk ve Kanal D canlı yayınında yaptığı seçim değerlendirmesinde, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Van'da alınan sonuçlardan memnun olmadığını söyledi.

CNN Türk ve Kanal D canlı yayınında Van'da birinci parti olmamalarına rağmen yatırım yapmaya devam ettiklerine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu ifadeleri kullandı; 

HİZMET EDERKEN BİZE OY VEREN VERMEYEN AYIRIMI YAPMADIM
"Ben gerek başbakanlığım gerekse cumhurbaşkanlğıım dönemlerimde, vatandaşlarımıza hizmet ederken, bize oy verip vermeme ayırımını hiçbir yerde yapmadım. 

VAN DEPREMİNDE BAKAN ARKADAŞLARI SEFERBER ETTİM
Van büyük bir deprem felaketi yaşadı. Van bizim yüksek oy aldığımız bir il değil. Van depreminin ikinci akşamı kendim oraya gittim ve bakan arkadaşlarımı seferber ettim. Yıkılmış olan Van’da belediye başkanı muhalif partidendi. Sular kesildi, Veysel Bey’e talimat verdim, DSİ’yi devreye sokup Van’ın su sorununu hemen çöz. 

VAN’A HİZMET EDERKEN BİZE BURADAN OY ÇIKMIYOR DEMEDİM
Bizim Van’da Erciş’e kadar Van Gölü’nün etrafında yalılar yapar gibi konutlar yaptık. Bunları yaparken burada bize oy çıkmıyor demedik.Biz yatırım ve hizmet sürecini devam ettirdik.

YAPTIĞIMIZ HİZMETE RAĞMEN VAN’DA BİRİNCİ PARTİ DEĞİLİZ
Şu anda dahi biz Van’da maalesef bu kadar hizmete rağmen birinci parti değiliz, ikinci parti konumundayız. Bu demek değil ki ben Van’ı ihmal edebilirim. Batıda ne ise ben doğuda da güney doğuda da aynı hizmeti vermek mecburiyetindeyim. Çünkü ben bu sorumluluğu üzerime aldığıma göre 780 bin metrekarenin tamamı bu hizmete layıktır ve bu hizmeti vereceksin.

BİZ İNSANIMIZA VE ÜLKEMİZE HAYATIMIZI VAKFETTİK
Biz milletimizin her bir ferdine hizmet için varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Biz hayatımızı bu ülkenin şehirlerine adeta vakfettik."

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR