Club Hotel Mirabell Nasıl Bir Konaklama Alternatifidir?

Antalya; Türkiye’nin turizm başkenti olarak tanımlanabilir. Bilhassa yaz aylarında dünyanın farklı ülkelerinden gelen insanlara ev sahipliği yapan Antalya; eşsiz sahil şeridi ve havasıyla da dikkat çeker.

Yaşam 25.11.2022 11:48:00 0
Club Hotel Mirabell Nasıl Bir Konaklama Alternatifidir?
Tarih: 25.11.2022 11:49

 

Antalya; Türkiye’nin turizm başkenti olarak tanımlanabilir. Bilhassa yaz aylarında dünyanın farklı ülkelerinden gelen insanlara ev sahipliği yapan Antalya; eşsiz sahil şeridi ve havasıyla da dikkat çeker. Antalya; yılın dokuz ayı tatil yapabileceğiniz bir şehirdir. Bünyesinde özel ince kumlu plajlar barındırır. Takdir edersiniz ki, insanlar; deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarmak adına tatile gelirler. Antalya; plajları, kumu ve güneşiyle dünyanın en iyi tatil yerlerinden birisi olduğunu gösterir.

İnsanlar; Antalya’da tatil yapmanın pahalıya mal olacağını düşünürler. Fakat, bu şehirde her bütçeye uygun otel seçeneği mevcuttur. Beş yıldızlı lüks otellerin yanı sıra butik oteller de vardır. Antalya’nın en popüler ilçesi olarak bilinen Alanya sınırları içerisinde bulunan Club Hotel Mirabell; sahip olduğu özelliklerle övgüyü fazlasıyla hak eder.

Club Hotel Mirabell Müşterilerine Neler Vaat Eder?

Her şeyden önce, bu otelin 1996 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini ifade etmeliyiz. İnsanlara akılda kalır ve huzurlu bir tatil sunmak adına inşa edilen bu otelin alışılmışın dışında bir konsepti vardır. Konaklı Kasabası sınırları içerisinde yer alan otelin merkezi konumu dikkat çekicidir. İnsanlar; bu otelde kalmayı tercih ettikleri takdirde Alanya’nın gezilip görülmesi gereken yerlerini de sorunsuz bir şekilde ziyaret edebilirler.

Club Hotel Mirabell; eşsiz oda seçenekleri ile göz doldurur. Her şeyden önce, otelde 171 adet oda yer aldığını ifade edebiliriz. Bu odalardan 146’sı standart oda olarak tarif edilebilir. Standart oda bünyesinde mini bar, kettle, internet, telefon, split klima, fön ve banyo yer alır. Bunun yanı sıra, tamamı deniz manzaralı 16 adet geniş oda mevcuttur. Ayrıca, beş adet connection oda, iki adet engelli odası, iki adet aile odası ve iki adet de balkonsuz ekonomi odası yer alır. Sonuç olarak, herkesin ihtiyacına hitap eden odalar barındıran bir otel olduğunu ifade edebiliriz.

Bu Oteli Özel Kılan Detaylar Nelerdir?

Club Hotel Mirabell; ultra her şey dahil konsepti ile hizmet sunar. Bu durum; otel müşterilerinin üç öğün yemeği ücretsiz bir şekilde yiyebildiklerini gösterir. Bunun yanı sıra, otelin aşçıları; yetişkin ve çocuklar için özel menüler hazırlarlar. Ayrıca, gün içerisinde dondurma servisi de yapılır. Yüzde yüz Arabica kahve ve çay seçenekleri, tatlı ve hamur işleri, çocuk büfesi gibi farklı hizmetler de mevcuttur. Otelin bünyesinde toplam yedi adet restoran ve bar yer alır.

Club Hotel Mirabell; eğlenmek isteyenler için de en uygun adrestir. İki büyük ve iki de küçük olmak üzere dört adet havuz, 100 metre genişliğinde özel plaj, çocuklara hitap eden mini kulüp, canlı müzik, partiler, SPA merkezi, sauna, hamam gibi farklı seçenekler barındıran bu otel için rezervasyon yaptırmak istediğiniz takdirde otelin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 


YAZARLAR