Başkale'de Duygusal Buluşma: Kaymakam Çelik'ten Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, Şehit ve Gazi Aileleri onuruna iftar yemeği verdi.

Van 19.03.2024 13:05:10 0
Başkale
Tarih: 19.03.2024 13:05

Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik, Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Buluştu. Van'ın Başkale ilçesinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, şehit ve gazi ailelerinin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeği, Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından organize edildi. Çelik'in, ilçede bulunan şehit ve gazi ailelerini bir araya getirerek düzenlenen etkinlikte birlik ve beraberliğin güçlendirildiği belirtildi.

KAYMAKAM ÇELİK: “AZİZ HATIRALARINA SAHİP ÇIKMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Yemek sırasında sıcak bir aile ortamının oluştuğu ve Kaymakam Mustafa Çelik'in konuşma yaptığı not edildi. Çelik konuşmasında, şehit ve gazi ailelerine her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Vatan topraklarında devletin baki kalması için azimle çalışacaklarını vurgulayan Çelik, milli ve manevi değerlere yönelik her saldırı karşısında milletin birliğinin korunacağını ve aziz şehitlerin hatıralarının huzurlu bir şekilde yaşatılacağını belirtti.

"Ramazan ayı vesilesiyle; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi şükranla yad ediyorum." diyen Kaymakam Mustafa Çelik, şehit aileleri, gaziler ve tüm vatandaşların Ramazan ayını tebrik ettiğini söyledi. Ayrıca, yapılan konuşmada tüm İslam dünyasının Ramazan ayının mübarek olması temennileri de dile getirildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR