Baget Pırlanta

Baget kesim modelleri pırlanta kesimlerinden bir tanesidir. Oval kesim, damla kesim ve benzeri birçok çeşidi olsa da baget pırlanta, pırlantalar içinde çok farklı ve özel bir yere sahiptir.

Kadın Aile 4.01.2021 10:07:45 0
Baget Pırlanta
Tarih: 01.01.0001 00:00

Baget kesim modelleri pırlanta kesimlerinden bir tanesidir. Oval kesim, damla kesim ve benzeri birçok çeşidi olsa da baget pırlanta, pırlantalar içinde çok farklı ve özel bir yere sahiptir. Uzunlamasına dikdörtgen yapısıyla şahsına münhasır bir görüntü sergileyen baget kesimi sadece pırlantalarla sınırlandırmak doğru olmaz. Altın, yakut ve benzeri çoğu mücevherden baget kesim aksesuarlar yapılmaktadır. Her ne kadar çeşitli taşlar ve mücevherlerle de baget kesim yüzükler yapılabilse de pırlanta deyince tüm kadınların yüreğinde akan suların durduğu da bilinen bir gerçektir.

Baget Pırlanta Modelleri ve Fiyatları

Şüphesiz ki bütün mücevherler yerinde pırlantanın yeri tüm kadınlar için farklı bir noktadadır. Büyüklerimiz değil midir takdir ettiği gençlerden bahsederken pırlanta gibi çocuk veya pırlanta gibi kadın ifadelerini kullananlar? Çünkü pırlanta farklıdır, zahmetlidir, ilgi ister nazlıdır ama emeklerinizin karşılığını da her zaman alırsınız pırlantada. Baget pırlanta da eğer geometrik desenlere değer veriyorsanız, daha disiplinli bir imaj sergilemeyi seviyorsanız tam da size göredir. Baget pırlanta modellerimiz için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-baget-yuzukler adresine girerek modellerimizi inceleyebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR