Algı kalemşörü Oktay Candemir sobelendi!

Van kamuoyunu yaptığı asılsız haberlerle yanlış yönlendirmeyi meslek haline getiren Oktay Candemir, şimdi de kitap ve etkinlik setlerine gıda ürünleri diyerek,kariyerinde bir sobelenme sayfası daha açtı.

Van 24.05.2023 12:56:19 0
Algı kalemşörü Oktay Candemir sobelendi!
Tarih: 24.05.2023 12:56

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

Van kamuoyunu yaptığı asılsız haberlerle yanlış yönlendirmeyi meslek haline getiren Oktay Candemir, şimdi de 4-6 yaş arası çocuklar için alınan kitap ve etkinlik setlerine gıda ürünleri diyerek, kariyerinde bir sobelenme sayfası daha açtı.  

Gazetecilik mesleğini kamu kurumlarının ve yöneticilerini karalayarak olumsuz algı oluşturarak, kamuoyunu aldatma faaliyetlerine alet eden Oktay Candemir, son iddiasıyla kendisini gülünç duruma düşürdü. 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “ÖZEL HABER:Depremzede Öğrencilere destek amacıyla toplanan gıda ürünlerinin yer aldığı öğrenci setleri  Edremit’te İmamı Azam caminin deposunda zulalanmiş olarak bulundu.Bu koliler depremzede öğrenciler için toplanan yardım kolileri mi? Depremzedelere neden ulaştırılmadı?” iddiasını gündeme getiren Oktay Candemir iftira atma kariyerinde zirve yolculuğunu kesintisiz sürdürüyor.

 

 

DEPODAKİ TAHİN İLE PEKMEZ SETİ KOLİLERİNE GIDA ÜRÜNLERİ YAKIŞTIRMASI
Gazetecilik iddiası ile topluma ve kent dinamiklerine ayar vermeye çalışan Oktay Candemir’in son paylaşımı, ayara ihtiyacı olduğunu gözler önüne serdi. 

Kültürel etkinliklerden, eğitim çalışmalarından haberi olmayan, okuma etkinlik setine gıda ürünü diyen Oktay Candemir, depoya kaldırılan kolilerin zulalandığını söyleyerek asılsız bir iddiaya ve iftiraya daha imza attı. 

Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları arasında yer alan 4-6 yaş grubu çocuklar için değerler eğitimini esas alan Tahin ile Pekmez isimli okuma ve etkinlik setlerine gıda ürünleri diyen Oktay Candemir, iftira atarak kurumları karalamaya ve kamuoyunu aldatmaya devam etti.

PEKMEZ İLE TAHİN SETİNDE NELER VAR?
Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları arasında olan, 4-6 yaş altı okul öncesi eğitim gören çocuklar için değerler eğitimi ve etkinlik araçlarının yer aldığı Pekmez ile Tahin Seti, çocukların manevi değerlerini zenginleştirmek için hikâyeler, bilmeceler, şiirler, eğlenceli matematik ve dikkat etkinlikleri, dil ve kavram etkinlikleri, oyun, drama ve sanat etkinliklerinin yanı sıra, çocukların kas gelişimini destekleyici kesme, yırtma ve yapıştırma çalışmalarından oluşan 7 kitap ile 6 etkinlik kartlarının yer aldığı zengin bir set.

 

 

ETKİNLİK SETİ NEDEN ALINDI?
Tahin ile Pekmez etkinlik setinden Van Valiliği tarafından yürütülen 2 milyon kitap kampanyası kapsamında 5 bin adet alındı. Etkinlik seti depremden etkilenerek Van’a gelen depremzede çocukları da dahil olmak üzere Van’da okul dönemi içerisinde 4-6 yaş grubu çocuklarla buluşturuldu. Elde kalan bölümleri ise süreç içerisinde çocuklarla buluşturulmak üzere depolara kaldırıldı. 

Yaptığı asılsız paylaşımla bir kez daha sobelenen Oktay Candemir’in iftira attığı ilgili kurumlara ve yöneticilerine, aldattığı Van kamuoyuna bir özür borcu var. 

HDP’Lİ YÖNETİCİLERİN YOLSUZLUKLARININ ÜZERİNİ NEDEN ÖRTTÜ?
2011 Van Depremi’nde depremzedelere gelen yardım kamyonlarını evine götüren HDP’li mahalle yetkilisinin güvenlik kuvvetleri tarafından yakalanmasını gündemine almayan ve kamuoyu ile paylaşmayan Oktay Candemir, şapkadan tavşan çıkararak okuma ve etkinlik setine gıda ürünleri diyerek toplumu kandırmaktan ne zaman vazgeçecek?

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


YAZARLAR