AK Parti'nin Tuşba Adayı Oflas, Moral Dağıttı: Hastalara ve Yakınlarına Moral Ziyaretleri!

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas Hastanede tedavi gören hastalara ve hasta yakınlarına moral ziyareti yaptı.

Van 18.03.2024 00:04:00 0
AK Parti
Tarih: 18.03.2024 00:04

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, yerel seçimlere günler kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hem seçim çalışmalarına ivme kazandırmak hem de halkla iç içe olmak adına hastanelere ziyaretlerde bulundu.

HASTA VE YAKINLARIYLA BULUŞMA

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde, Süleyman Oflas ve beraberindeki parti yöneticileri hastaneleri ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi. İlk olarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ni ziyaret eden Oflas, polikliniklerdeki insanlarla buluştu ve onlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hasta ve yakınlarının sorun ve taleplerini dinleyen Oflas'a, kendisini ziyaretten dolayı teşekkür eden hasta ve yakınları memnuniyetlerini ifade etti.

 

FADİLE KAYA'YI UNUTMADI

Daha sonra ekip Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçti ve burada tedavi gören sevilen isim Fedile Kaya'yı ziyaret etme fırsatı buldu. Oflas, Kaya ve yakınlarıyla eski günler üzerine sohbet ederek taleplerini dinledi. Onları moral olarak desteklemek için hafta sonlarını hasta ziyaretlerine ayırdıklarını belirten Oflas, hasta ziyaretlerinin önemine vurgu yaptı.

 

HASTALARIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Tuşba Belediye Başkan Adayı Oflas, hastaların dualarını almanın ve onların sorunlarına kulak vermenin yanı sıra, onlara unutulmadıklarını göstermenin önemini ifade etti. Düzenli olarak hasta ve yakınlarını ziyaret etmeye devam edeceklerini ve tüm hastalara geçmiş olsun dileklerini yineleyerek onlarla olduklarını göstermek istediklerini söyledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR