1461 Trabzonspor, Vanspor'un Final Umudunu Tehlikeye Attı: İlk Rauntta 2-0 Galip

Vanspor, Trabzon fırtınasına direnemedi: 2-0'lık mağlubiyetle sarsıldı.

Van 22.05.2024 19:57:27 0
1461 Trabzonspor, Vanspor
Tarih: 22.05.2024 19:57

Play-Off Yarı Finalinde Vanspor, 1461 Trabzonspor'a yenildi.

VANSPOR DEPLASMANDA MAĞLUP OLDU

Play-off yarı final heyecanı TFF 2. Lig'de başladı. Beyaz Grupta mücadele veren Vanspor, ilk yarı final maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor'un konuğu oldu ve sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Vanspor'un bu sonucu, takımın taraftarları arasında büyük hayal kırıklığına yol açtı.

RÖVANŞ MAÇININ KRİTİK ÖNEMİ

Vanspor için rövanş maçı büyük önem taşıyor. Takım, evindeki rövanş karşılaşmasını 2-0 kazanması durumunda maç uzatmalara gidecek, 3-0 gibi daha büyük bir farkla galibiyet alırsa doğrudan play-off finaline yükselecek. Ancak, herhangi bir yenilgi, 1-0'lık bir galibiyet veya beraberlik, Vanspor'un sezonu kapatarak elenmesine neden olacak.

1461 TRABZONSPOR GALİBİYET İLE MORAL BULDU

Karşılaşmanın gollerini 1461 Trabzonspor adına 38. dakikada İlhan Depe ve 90+1. dakikada Batuhan Kör attı. Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadyumu'nda oynanan bu kritik mücadeleyi Oğuzhan Çakır başkanlığındaki bir hakem dörtlüsü yönetti.

TAKIMLARIN SAHAYA ÇIKIŞ KADROLARI

1461 Trabzonspor, Sait Karafırtınalar idaresinde maça; Ömer Kahveci, Abdurrahman Emir Alagöz, Tunahan Ergül, Atabey Çiçek, İlhan Depe, Hakan Yeşil, Erkam Kömür, Taha Can Velioğlu, Ali Han Tunçer, Tarık Tekdal ve Bahadır Erol ilk onbiriyle başladı.

Vanspor ise Ümit Bozkurt yönetiminde; Nurullah Aslan, Miraç Acer, Harun Kavaklıdere, Muhammed Ali Doğan, Ahmet Ülük, Işık Kaan Arslan, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Ahmet Eren ve Burak Kavlak ilk onbiriyle mücadele etti.

PLAY-OFF RÖVANŞ MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Play-off yarı final rövanş maçları, 27 Mayıs Pazartesi günü saat 15:30'da başlayacak. Vanspor bu maçta alacağı sonuçla ya sezonu kapatacak ya da final yolunda bir adım daha ilerleyecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR