Yola fırlayan inekler kazaya sebep oluyordu

BARTIN’DA SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLİN ÖNÜNE ATLAYAN İNEKLER KAZAYA NEDEN OLUYORDU. SÜRÜCÜNÜN DİKKATİ OLASI BİR KAZANIN ÖNÜNE GEÇERKEN O ANLAR SANİYE SANİYE ARAÇ KAMERASINA YANSIDI.

Genel 23.09.2020 08:51:11 0
Yola fırlayan inekler kazaya sebep oluyordu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bartın’da seyir halindeki otomobilin önüne atlayan inekler kazaya neden oluyordu. Sürücünün dikkati olası bir kazanın önüne geçerken o anlar saniye saniye araç kamerasına yansıdı.

Bartın’da Çatmaca’dan Özel İdare Kavşağı istikametine seyir halinde olan otomobilin önüne bir anda inekler atladı. Otomobil sürücüsü Ahmet Volkan Yüzüak orta refüjden yola atlayan inekleri son anda fark etti. Yüzüak inekleri görür görmez frene bastı ve direksiyonu kırıp sağ şeride geçti. Yüzüak’ın dikkati olası bir kazayı engelledi.

O anlar araç kamerasına saniye saniye yansırken gün içinde yüzlerce aracın geçiş yaptığı yola başıboş bir şekilde fırlayan inekler ise akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Sürücü Yüzüak yaşadığı olayı anlatırken, “Eve dönüş yolunda sorumsuz hayvan sahipleri nedeni ile ağır bir kaza yaşanabilirdi. Hayvanların da bir canı var. Kaza olması durumunda onlar için de üzülürdüm. Hayvan sahiplerinden isteğim lütfen sorumluluklarını yerine getirsinler. Kimsenin canı yanmasın” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR