Korona virüsün giremediği turizm bölgesine girişte sıkı denetim

SEYAHAT KISITLAMASININ KALKMASININ ARDINDAN KAŞ GİRİŞİNDE UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Genel 2.06.2020 14:39:07 0
Korona virüsün giremediği turizm bölgesine girişte sıkı denetim
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya’nın Kaş ilçesinde seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla birlikte yola çıkan tatilciler Kaş ilçesine ulaşmaya başladı. Bu kapsamda şehrin giriş ve çıkış noktalarında uzun kuyruklar oluşurken araçların sıkı denetimi yapıldı, kimlikler kontrol edildi.

İlk günden itibaren alınan önlemler, halkın bilinçli ve tedbirli davranmasıyla bugüne kadar Covid-19 vakasına rastlanmayan Kaş’ta ‘yeni normal hayat’ başladı. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen ve dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan salgına karşı alınan önlemler, yeni dönemde de Kaş’ta uygulanmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, ilçeye giriş ve çıkış yapan araçları denetledi.

Kaş-Kalkan istikametindeki Acısu ve Kaş-Antalya yönündeki Çomucak mevkisinde yol kontrol uygulama noktasında ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, şehre giriş ve çıkış yapan araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı, sürücüleri ve yolcuları kontrol etti. Sokak kısıtlamaları devam eden 65 yaş ve üzeri ile 0-18 yaş grupları denetlendi. Yoğun talep olan ilçede kontroller sırasında zaman zaman uzun kuyruklar oluştu. İlçedeki denetimlerin ara verilmeden devam edeceği bildirildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR