Karabük’te 1 vaka, 1 taburcu

KARABÜK’ÜN YENİCE İLÇESİNDE KARANTİNAYA ALINAN ŞANTİYEDEKİ VAKA SAYISI 3 OLURKEN, TEDAVİ ALTINA ALINAN BİR HASTANIN DA TABURCU EDİLDİĞİ ÖĞRENİLDİ.

Genel 5.06.2020 18:42:57 0
Karabük’te 1 vaka, 1 taburcu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Karabük’ün Yenice ilçesinde karantinaya alınan şantiyedeki vaka sayısı 3 olurken, tedavi altına alınan bir hastanın da taburcu edildiği öğrenildi.

Yenice ilçesinde konut inşaatında çalışan iki işçide korona virüs tespit edilmesinin ardından karantina altına alınan şantiyedeki vaka sayısında artış sürüyor. Dün akşam, karantinada kalan 3 kişi daha solunum ve yüksek ateş şikayeti ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastalara yapılan testlerde bir işçinin sonucu pozitif, bir işçinin negatif çıkarken, diğer işçinin ise sonucunun çıkması bekleniyor.

Polis ekipleri tarafından demir bariyerlerle kapatılarak giriş ve çıkışların yasaklandığı şantiye alanında vaka sayısı 3 olurken, diğer işçilerinde testleri yeniden yapılacak.

Öte yandan hastanede Covid-19 tedavisi gören bir hastanın da yapılan iki testi negatif çıkınca taburcu edildiği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR