İş-kur İnegöl şubesi kapıları kapattı

İNEGÖL İŞ-KUR MÜDÜRLÜĞÜ’NDE 9 KİŞİNİN TEST SONUÇLARI POZİTİF ÇIKTI. BU SONUCUN ARDINDAN KURUM MÜDÜRÜYLE BİRLİKTE 27 KİŞİ EVLERİNDE KARANTİNAYA ALINDI. SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI SONRA ERMESİYLE KURUM GEÇİCİ OLARAK VATANDA?

Genel 20.05.2020 14:12:53 0
İş-kur İnegöl şubesi kapıları kapattı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İnegöl İş-Kur Müdürlüğü’nde 9 kişinin test sonuçları pozitif çıktı. Bu sonucun ardından kurum müdürüyle birlikte 27 kişi evlerinde karantinaya alındı. Sokağa çıkma kısıtlaması sonra ermesiyle kurum geçici olarak vatandaşlara hizmet vermiyor. Gelen vatandaşlar kurumun kapalı olmasından dolayı geri dönüyorlar

Dünyayı yakıp kavuran korona virüsü vakaları alınan tedbirler kapsamında düşüşe geçti. İnegöl Milli İrade meydanında bulunan İş-Kur Müdürlüğü’nde çalışan bazı personelin rahatsızlanması neticesinde yapılan test sonucu 9 kişinin sonuçları pozitif çıktı. Bunun üzerine müdürlükte görev yapan tüm personel karantinaya alındı. Evlerinde tedavileri devam eden personelin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle kurum binası açılmadı. Gelen vatandaşlar geri dönerken kapıya her hangi bir duyurunun yazılmamasından dolayı vatandaşlar neden kapalı olduğuna anlam vermediler.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR