Flamingolardan Gölbaşı semalarında görsel şölen

TÜRKİYE'DE ALLI TURNA ADIYLA BİLİNEN FLAMİNGOLAR GÖÇ TAKVİMİNİN GELMESİYLE GÖLBAŞI SEMALARINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU.

Genel 2.06.2020 15:00:07 0
Flamingolardan Gölbaşı semalarında görsel şölen
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye’de allı turna adıyla bilinen flamingolar göç takviminin gelmesiyle Gölbaşı semalarında renkli görüntüler oluşturdu.

Gölbaşı Kuş Cenneti’nde konaklayan flamingolar pek çok fotoğrafçıya da ilham oldu. Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından ölümsüzleştirilen anların arşivde yerini aldığını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Yöreye özgü birçok bitki, sürüngen, kuş ve memeli türleri barındıran Kuş Cennetimiz bu sene flamingoları ağırladı. Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde bu görüntüler bizlere ilham oldu. Göç yolunda oldukları için biz de elimizden geldiğince tedbirlerimizi alıyoruz. Flamingolar ilçemiz ve bizler için çok önemli. Kalıcı olmalarının ilçemize turizm anlamında da değer katacağını düşünüyoruz. Kuş cennetimiz Mogan ve Eymir bu sene de bütün güzelliği ile misafirlerini ağırlayacak. Korona virüs önlemleri kapsamında misafirlerimizi bekliyoruz" ifadesini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR