GAÜN öğrencilerinden iş sağlığı ve güvenliği bilinçlendirme çalışması

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Yaşar Ede ve Şeyma Gül’ün koordinasyonunda Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri ile birlikte Oğuzeli??

Gaziantep 24.04.2019 12:00:39 0
GAÜN öğrencilerinden iş sağlığı ve güvenliği bilinçlendirme çalışması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Yaşar Ede ve Şeyma Gül’ün koordinasyonunda Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri ile birlikte Oğuzeli’nde ‘Öğrencileriyle İş Sağlığı ve Güvenliğinde Bilinçleniyor’ isimli projesi ile iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlendirme çalışması gerçekleştirildi.

Proje ile Oğuzeli Sanayi Sitesinde işyerlerine iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili uyarı levhaları asıldı. Ayrıca iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili genel kurallara ait broşürler dağıtıldı. Koordinatörler ile birlikte öğrenciler, uyarı levhaları asılırken işyerlerinde çalışanlara özellikle iş esnasında her türlü güvensiz davranışlardan kaçınmaları, iş sağlığı ve güvenliği kurallarında uymaları, uyarı ve ikaz levhalarındaki uyarılara dikkat etmeleri ile ilgili hususlar hakkında bilgi verdiler. Etkinliği düzenleyen öğretim görevlileri Yaşar Ede ve Şeyma Gül, projenin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen, Oğuzeli Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Keleş’e teşekkürlerini ileterek Oğuzeli’nin gelişmesi için bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söylediler.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR