Annelerinin terk ettiği kedi ve köpek yavrularına belediye sahip çıktı

GAZİANTEP’TE ANNELER TARAFINDAN TERK EDİLEN SEKİZ KÖPEK YAVRUSUYLA İKİ KEDİ YAVRUSUNA BELEDİYE SAHİP ÇIKTI.

Gaziantep 1.06.2020 09:59:10 0
Annelerinin terk ettiği kedi ve köpek yavrularına belediye sahip çıktı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gaziantep’te anneler tarafından terk edilen sekiz köpek yavrusuyla iki kedi yavrusuna belediye sahip çıktı.

Araban ilçesinde mezarlıklar bölgesinde hayvan severler tarafından bulunan yavrular için belediye ile iletişime geçildi. Durumdan haberdar edilen Belediye Başkanı Hasan Doğru’nun talimatıyla harekete geçen ekipler yavruları alarak veterinere getirdiler. Belediyesi Meclis Üyesi Veteriner Hekim Mustafa Küreş yaptığı muayene sonrası aç olan yavrulara doyuruldu.

Belediye Meclis Üyesi ve Veteriner Hekim Mustafa Küreş, yavruların sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Hayvan sever, duyarlı bir vatandaşımızın Belediye Başkanımız Hasan Doğru’yu araması ve belediye başkanımızın da direk bana bildirmesi sonucu ben de geldim hayvanlarımızı gördüm, sağlık kontrollerini yaptım, açlardı karınlarını doyurduk. İki gün müşahedede kalacaklar takibini sağlayacağız gerekli işlemler yapıldıktan sonra refaha ulaştıracağız İnşallah’’ dedi.

Belediye Başkanı Hasan Doğru ise "İnsan olabilmenin yolu, her şeye sevgi ve merhamet duyabilmektir. Sahipsiz kedi ve köpek yavruları ile ilgili bize bilgi veren duyarlı vatandaşımıza, sağlık kontrollerini yapan Meclis Üyemiz Veteriner Hekim Mustafa Küreş’e ve zabıta ekibimize teşekkür ederim’’ diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR